Instalace Webzdarma - hosting se safe modem |
---|
Autor |
Stránek: 1
Zpráva |
---|---|
Kdy¾ je na tomto serveru safe mode, které slo¾ky mám teda vytvoøit, ba ymi to jelo? | |
|
|
Nejspù bude bohu¾el nutné vytvoøit celou adresáøovou strukturu celého webu ruènì. _______________________________________ Martin -- Techblog - Bloxxy |
|
|
|
Mám to chápat tak, ¾e mám tvoøit na webu slo¾ky a postupnì do nich vkládat soubory tak, jak tam majà být? | |
|
|
NE! Staèà vytvoøit pouze ty slo¾ky, soubory by do nich mìla vygenerovat Bloxxy sama. Pouze nebude mo¾né vyu¾Ãt funkce, která vytváøà adresáøe. _______________________________________ Martin -- Techblog - Bloxxy |
|
|
|
A nastavit jim prava tak, aby do nich mohl zapisovat uzivatel "apache". Zrejme opravneni 777. _______________________________________ Lidé vám øeknou mnohem vÃÂce, kdy¾ s nimi nesouhlasÃÂte sir Clive Marles Sinclair |
|
|
|
Oprávnìnà 777 nedoporuèuji, proto¾e potom by mohl ka¾dý do takového souboru zapisovat. Lep¹à je tøeba 770. Viz dokumentace http://bloxxy.srubar.net/docs/cs/instalace.html _______________________________________ Martin -- Techblog - Bloxxy |
|
|
Stránek: 1 |
---|
Skoèit na