Obecné dotazy k Bloxxy Nefungujicà pevná mezera |
---|
Autor |
Stránek: 1
Zpráva |
---|---|
Po upgradu na souèasnou verzi 0.77.2 nefunguje pøevod "_" na pevnou mezeru. A¾ po pøidánÃ: Kód: $txt = str_replace('_',' ',$txt);Co s tÃm? |
|
|
|
Bohu¾el to pak nahrazuje "_" i na mÃstech, kde to nanà ¾ádoucÃ, napøÃklad HTML tag s obrázkem. | |
|
|
O nedeliteµnej medzere tu u¾ bola reè - http://bloxxy.srubar.net/forum/viewtopic.php?id=11. _______________________________________ MiPo -- ZápisnÃÂk - Fotoblog - Kalos club |
|
|
|
Ano, na¹el jsem. Problém je, ¾e pou¾Ãvám nedìlitelnou mezeru i tam, kde se to asi neèeká. Konkrétnì tøeba:
a také do tabulek: Kód: Frekvence_400 MHz Pamìt_____512 MB |
|
|
|
To prvnÃ, je jednoznaènì chyba BX Tags, s tÃm druhým si ji¾ nejsem zcela jist. Je to zpùsobeno tÃm, ¾e jsem pøepsal pùvodnà BX Tags na regulárnà výrazy, mÃsto ú¾asnì spolehlivého, ale také ú¾asnì pomalého procházenà textu pøÃspìvkù po jednotlivých znacÃch. Jako provizornà øe¹enà bych zatÃm navrhoval pou¾Ãt soubor bxtags.php z verze Tebou døÃve provozované. Nebude to mÃt vliv na nic, jen se budou stránky generovat pomaleji. Potom snad vymyslÃm vhodný regulárnà výraz, který by nenahrazoval podtr¾Ãtka uvnitø HTML znaèek. Update: Jak tak koukám, tak ses s tÃm taky docela popral, kdy¾ jsem kdysi ten soubor upravoval, tak se mi také nepodaøilo vymyslet elegantnà jednokrokové øe¹enÃ. Naposledy editoval Martin (07-03-2005 18:37:30) _______________________________________ Martin -- Techblog - Bloxxy |
|
|
|
Pokud se mi povede pøijÃt na jedno-krokové øe¹enÃ, dal bych ti vedìt. | |
|
Stránek: 1 |
---|
Skoèit na