©ablony a publikovánà BXTags - nedeliteµná medzera |
---|
Autor |
Stránek: 1
Zpráva |
---|---|
V predchádzajúcich verziách Bloxxy som pou¾Ãval podtr¾Ãtko na vytvorenie nedeliteµnej medzery, keï generujem staré prÃspevky pomocou novej verzie, tak sa podtr¾Ãtko neskornvertuje. V èom by mohol by» problém? | |
|
|
To je zvlá¹tnÃ, já toto také pou¾Ãvám a funguje to. Nefunguje Ti to ve v¹ech pøÃpadech? Nahrazovánà podtr¾Ãtka jsem upravoval a podtr¾Ãtko se nynà nahrazuje v sekvenci: Kód: mezera+1 a¾ 3 znaky+(teèka volitelnì)+podtr¾Ãtko+1 a¾ nekoneèno znakùregulárnÃm výrazem: Kód: preg_replace('/ (\w{1,3}\.?)_(\w{1,})/',' \1 \2',$txt)Je to tak kvùli toho, aby se nenahrazovala podtr¾Ãtka v odkazech. _______________________________________ Martin -- Techblog - Bloxxy |
|
|
|
Niekedy sa nahradà a niekedy nie, napr. v t7chto prÃpadoch sa nenahradÃ: o_"návrhu", (v_èlánku. Problém mám aj ~~ pre em a s {{}} pre code. ~~ sa niekedy nenahradzuje napr. v tomto (~Pixylophone~, 2. 4. 2004) sa nenahradÃ. {{}} sa nahradà ale obsah prvku zmizne. |
|
|
|
V bxtags.php na riadku 224: $txt = preg_replace('/\{\{(.*?)\}\}/','<code>\2</code>',$txt); som tam dal jednotku: $txt = preg_replace('/\{\{(.*?)\}\}/','<code>\1</code>',$txt); a zda sa, ze to funguje |
|
|
|
Omlouvám se za tyto nepøÃjemnosti. Vzniklo to tÃm, ¾e jsem z poloviny pøedìlal systém nahrazovánà BX Tags. Z procházenà po jednotlivých znacÃch na regulárnà výrazy. TÃm se zpracovánà BX Tags dle mých subjektivnÃch "mìøenÃ" zrychlilo nejménì 5 krát. V mailu má¹ opravenou verzi. A zaøazeno to bude i do dal¹à opravné verze. DÃky za upozornìnÃ. Ov¹em s tÃm nahrazovánÃm vlnovek za <em> si nevÃm rady. Ten pøÃklad s Pixylofonem mi funguje bezproblémù i tehdy, kdy¾ Pixylofon je odkaz. Mù¾e¹ pøiblþit, v jakém kontextu Ti to tak blbne? _______________________________________ Martin -- Techblog - Bloxxy |
|
|
|
Ahoj Martin, dÃk za novú verziu 0.72, vrátane moderovania komentárov. Vyzerá, ¾e teraz je v¹etko OK, èo sa týka BXTags. E¹te to tu¹Ãm neskonvertuje podèiarkovnÃk v texte odkazu, ale to je drobnos», ktorá mne osobne nevadÃ. |
|
|
|
®ádný problém, je hotovo - bude v pøùtà verzi. _______________________________________ Martin -- Techblog - Bloxxy |
|
|
Stránek: 1 |
---|
Skoèit na