Námìty na vylep¹enà Vygenerovánà komentáøù pøi zadánà nového èlánku |
---|
Autor |
Stránek: 1
Zpráva |
---|---|
Ahoj, Kdy¾ napùu nový èlánek, soubory do rubriky se vygeneruji, ale pak je tøeba je¹tì ruènì spou¹tìt generovánà komentáøù a poslednÃch komentáøù. Ne¹lo by to urobit tak, ¾e by se to generovánà komentáøù spou¹tìlo automaticky po publikovánà nového èlánku. BTW: to bloxxy je fakt hustý, doporuèuji v¹em známým. _______________________________________ Lidé vám øeknou mnohem vÃÂce, kdy¾ s nimi nesouhlasÃÂte sir Clive Marles Sinclair |
|
|
|
Tak takový problém nemám. Kdy¾ vytvoøÃm nový èlánek tak se automaticky vygeneruje stránka s komentáøi. Stránka s poslednÃmi komentáøi se generuje jen pøi pøidánà komentáøù. Z toho dùvodu se tag bxtextX a tag poslednÃch èlánkù nepøegenerovává v tìchto souborech. _______________________________________ Martin -- Techblog - Bloxxy |
|
|
|
Tak tomu fakt nerozumim. Myslel jsem si, ze mam nekde neco spatne nsatavene, ale zkousel jsem to i na vzorovych souborech, ktere jsou distribuovany s verzi 0.7.3. Kdyz jsem dal novy clanek do zesiku, tak clanek se vygeneroval, ale kdyz jsem kliknul na komentare, tak ty nejsou. Az kdyz jsem nechal vygenerovat komentare k publikaci, tak tam byly. Tak nevim. _______________________________________ Lidé vám øeknou mnohem vÃÂce, kdy¾ s nimi nesouhlasÃÂte sir Clive Marles Sinclair |
|
|
|
Mám úplnì stejný problém; vrtá mi to hlavou, Bloxxy jsem nainstaloval pøesnì podle návodu. | |
|
|
Sypu si popel na hlavu a omlouvám se. Otestovánà neprobìhlo dosti dùkladnì. Ji¾ je to opraveno. _______________________________________ Martin -- Techblog - Bloxxy |
|
|
|
Netøeba z toho dìlat takové drama. Oprava funguje. Skìlý. Jen námìt: Pøi publikaci èlánku to nevypùe, ¾e vygeneroval stránku s komentáøi. Vygenerovaná je, jen se mi to nevypsalo. Je to jen kosmetika, hlavnì ¾e se to generuje a na webu nebudou chyby typu 404. _______________________________________ Lidé vám øeknou mnohem vÃÂce, kdy¾ s nimi nesouhlasÃÂte sir Clive Marles Sinclair |
|
|
Stránek: 1 |
---|
Skoèit na