Obecné dotazy k Bloxxy Zmìna na entity pøi pou¾ità editoru FCK. |
---|
Autor |
Stránek: 1
Zpráva |
---|---|
Zkou¹Ãme se známým pøidánà wysiwyg editoru FCK pro editaci èlánkù. Celkem se nám to podaøilo, k Bloxxy se pøidá slo¾ka FCKeditor, edituje se soubor gui.php do hlavièky se pøidá Kód: <script type="text/javascript" src="../FCKeditor/fckeditor.js"></script>a funkce makeTArea se pozmìnà na: Kód: function makeTArea($label,$name,$value,$rows=15,$cols=50) { $buff = ''; if ($label) $buff .= '<label for="'.$name.'">'.$label.'</label>:<br />'."\n"; $buff .= '<script type="text/javascript"> <!-- var oFCKeditor'.$name.' = new FCKeditor( \''.$name.'\' ) ; oFCKeditor'.$name.'.BasePath = \'../FCKeditor/\' ; oFCKeditor'.$name.'.Height = 500 ; oFCKeditor'.$name.'.ToolbarSet = \'Default\' ; oFCKeditor'.$name.'.Value = \''.strtr($value,array("\n" => "", "\r" => "", "\t" => "", "'" => "\'")).'\' ; oFCKeditor'.$name.'.Create(); //--> </script> '."\n"; return $buff; }Funguje to dobøe a¾ na jednu vìc. Nìkteré èeské znaky jsou pøi psanà i ukládánà pøevádìny na entity. Mù¾e to zpùsobovat Bloxxy? MyslÃm, ¾e pravdìpodobnì ne, pøevádà se to i pøi psanÃ. Dokonce jsem zjistil, ¾e se tak dìje jen v Firefoxu. V Internet exploreru v¹e funguje dobøe... Nemá s tÃm nìkdo zku¹enosti? Ten editor v Bloxxy vypadá takto: http://www.milichovsky.com/obrazky/bloxy-fck.png . Spodnà nahrávacà a ukládacà pole fungujÃ. Naposledy editoval kelvin (11-12-2006 02:21:21) |
|
|
|
Tak si odpovÃm sám. Ve Firefoxu staèilo smazat historii a cache ;). Ale jiná otázka - v bloxxy-settings.php jsem zvolil $use_autoformat = false; ale stejnì mi text, vlo¾ený pøes FCK, stále obalujà <P>. Dá se autoformátovánà vypnout úplnì? |
|
|
Stránek: 1 |
---|
Skoèit na