Obecné dotazy k Bloxxy Nadpis pøÃspìvku oddìlen od tìla (skrytá funkce) :-) |
---|
Autor |
Stránek: 1
Zpráva |
---|---|
Ani souèasný vylep¹ovatel Bloxxy nemusà tu¹it ve¹keré jejà mo¾nosti. V rubrice Námìtù na vylep¹enà padly návrhy na "osamostatnìnÃ" nadpisu pøÃspìvku. Ale pøitom tato funkce v Bloxxy u¾ je. Kdy¾ jsem se tuto funkènost chystal do Bloxxy pøipsat objevil jsem "reliktnÃ" kód Honzy Biena, který u¾ tuto práci udìlal za mì. Mù¾ete tedy do svých ¹ablon vkládat nadpisy pøÃspìvkù následujÃcÃm zpùsobem: Kód: <h2><a href="%bx_item_permalink%">%bx_item_autotitle%</a></h2> %bx_item_body_notitle%Nadpis musà být na prvnÃm øádku pøÃspìvku a uvozen dvojteèkami. Nenà tøeba upgradovat. Toto je mo¾né provádìt minimálnì od verze 0.63. :-) To je ostuda. _______________________________________ Martin -- Techblog - Bloxxy |
|
|
|
Tak jsem to pouzil. Potreboval jsem mÃt pod nadpisem datum a cas a je to dobre. Myslim, ze by slo taky pouzit: Kód: <h2>%bx_spotname%</h2> %bx_item_body_notitle%Obcas neskodi jen tak projit forum.... Naposledy editoval sweet128 (18-05-2006 22:37:09) _______________________________________ Lidé vám øeknou mnohem vÃÂce, kdy¾ s nimi nesouhlasÃÂte sir Clive Marles Sinclair |
|
|
|
Jo jo, má¹ pravdu, tak to jde udìlat v souboru pøÃspìvku; jinde ne. DÃky za tip. _______________________________________ Martin -- Techblog - Bloxxy |
|
|
Stránek: 1 |
---|
Skoèit na