©ablony a publikovánà Problémy s pøegenerovánÃm |
---|
Autor |
Stránek: 1
Zpráva |
---|---|
Mám na blogu u¾ celkem 131 spotù a pøi pokusu o pøegenerovánà se mi v 90% pøÃpadù objevà chybová hlá¹ka Fatal error: Maximum execution time of 20 seconds exceeded in /data/dallassta/html/bloxxy/bxtags.php on line 239, kde se èÃslo øádku v¾dy mìnÃ. Osobnì si myslÃm, ¾e to je chyba webhostingu, který je dle mého laického názoru pomalý, proto¾e na druhém serveru nemám pøi srovnatelném mno¾stvà publikovaných spotù ¾ádné problémy. Otázka tedy je. Stekali jste se u¾ s nìèÃm takovým? Jde v bloxxy to pøegenerovávánà je¹tì vÃce rozdìlit na vÃc èástÃ? MyslÃm tÃm pøegenerovávat to tøeba po 20 - 30 spotech? _______________________________________ Veteran car - Dallas Stars - Eurookna - U meka |
|
|
|
Setkal jsem se s tÃm. Urèitì je to chyba hostingu. Kdy¾ je pomalý, mìl by dovolovat del¹à èas bìhu skriptu. Tak¾e bych zkusil po¾ádat o prodlou¾enÃ. Mi webhoster povolil dvì minuty, co¾ zatÃm bohatì staèÃ. _______________________________________ Martin -- Techblog - Bloxxy |
|
|
|
Pokud webhoster nenastavi, muzes nastavit kesovani prispevku v globalnim nastaveni, nebo pregenerovavat kazdou rubriku zvlast. _______________________________________ Lidé vám øeknou mnohem vÃÂce, kdy¾ s nimi nesouhlasÃÂte sir Clive Marles Sinclair |
|
|
|
No problém právì je v tom, ¾e mám tìch 131 pøÃspìvkù v jedné rubrice... SpojÃm se s webhosterem a uvidÃm. _______________________________________ Veteran car - Dallas Stars - Eurookna - U meka |
|
|
Stránek: 1 |
---|
Skoèit na