Instalace Instalace na serveru s PHP v SAFE módu |
---|
Autor |
Stránek: 1
Zpráva |
---|---|
Instaloval jste nìkdo Bloxxy na webhostingu, kde PHP bì¾à v SAFE módu? Mùj webhoster takto PHP provozuje a nadìlalo mi to trochu potþà zejména pøi vytváøenà adresáøù. Jste-li na tom stejnì, mù¾ete vyzkou¹et nastavit v souboru bloxxy-settings.php na øádkù 23 promìnnou $SetGroup = true; a $GroupName = 'username';, kde username je va¹e u¾ivatelské jméno u webhostera. ZatÃm se mi ozvali dva testeøi, ¾e instalace probìhla bez problémù. _______________________________________ Martin -- Techblog - Bloxxy |
|
|
|
Práve nedávno som ho in¹taloval na Tojeono.cz. Uvedené nastavenie ale nepomohlo (radil mi aj clovek z techn. podpory), takze som nakoniec musel vytvorit vsetky adresary rucne. Odvtedy to ale bezi OK. | |
|
|
To bude tÃm, ¾e je pravdìpodobnì nutné po¾ádat admina, aby je¹tì zmÃrnil restrikce na konrolu pouze Group ID. Proto¾e standardnì se kontroluje pouze vlastnÃk, který by tak jako tak nemìl jÃt programem zmìnit. _______________________________________ Martin -- Techblog - Bloxxy |
|
|
|
Mù¾u z vlastnà zku¹enosti potvrdit, ¾e tenhle postup zabÃrá a umì problém s generovánÃm indexu do koøenového adresáøe odstranil! _______________________________________ Veteran car - Dallas Stars - Eurookna - U meka |
|
|
Stránek: 1 |
---|
Skoèit na