Námìty na vylep¹enà RSS komentáøù |
---|
Autor |
Stránek: 1
Zpráva |
---|---|
NevÃm jestli to bloxxy umo¾òuje ji¾ nynÃ. Pokou¹el jsem se tuhle mo¾nost najÃt tady ve fóru a nepochodil sem. Øeknete si, ¾e je to blbost, ¾e máme zasÃlánà nejnovìj¹Ãch komentáøù na mejl, ale ten mejl je jenom jeden. My sme v redakci tøi a takhle mù¾u sledovat komentáøe jen já... _______________________________________ Veteran car - Dallas Stars - Eurookna - U meka |
|
|
|
Proè do toho pole nenapises carku a dalsi mejly? Tøeba takto: user1@neco.cz, user2@nekam.com, user3@jinam.net _______________________________________ Lidé vám øeknou mnohem vÃÂce, kdy¾ s nimi nesouhlasÃÂte sir Clive Marles Sinclair |
|
|
|
Nicmene jsem taky premyslel o nejakem RSS ke komentarum. RSS ke kazde rubrice by se dalo v pohode, ale nejaky kompletni komentare jsem nevymyslel. Taky bych potreboval nejaky tag na celkovy pocet komentaru v kazde rubrice. Ale to je jen tak na okraj. _______________________________________ Lidé vám øeknou mnohem vÃÂce, kdy¾ s nimi nesouhlasÃÂte sir Clive Marles Sinclair |
|
|
|
O tom taky pøemý¹lÃm a u¾ dlouho se do toho chci dát, ale furt se mi nìjak nechce. Problém by to být nemìl. Poèet komentáøù v rubrice? No uvidÃm. _______________________________________ Martin -- Techblog - Bloxxy |
|
|
Stránek: 1 |
---|
Skoèit na