Obecné dotazy k Bloxxy chybà odkazy na star¹à èlánky |
---|
Autor |
Stránek: 1
Zpráva |
---|---|
Pokud v publikaci nastavÃm poèet zobrazovaných èlánkù na 1, nezobrazujà se odkazy na star¹à èlánky. Proè? | |
|
|
A je¹tì doplnìnà - zdá se mi, ¾e v metablogu se mi generuje na konci stránky o jeden odkaz na star¹à èlánky ménì, ne¾ mám zadáno (pou¾Ãvám defaultnà ¹ablony). Je to ¹ablonou nebo chybou v Bloxxy? | |
|
|
Ad 1 To netu¹Ãm. MyslÃm, ¾e jsem to u¾ kdysi opravoval, ale kouknu na to. Ad 2 Jde pravdìpodobnì o chybu v Bloxxy, jakou znaèku pro vkládánà pou¾Ãvá¹? Já vkládám pøes %bx_olderlist% bez problémù. _______________________________________ Martin -- Techblog - Bloxxy |
|
|
|
Pou¾Ãvám (zatÃm) standardnà vzorové ¹ablony dodávané s Bloxxy, je tam %bx_olderlist%. Teï jsem s tÃm trochu experimentoval, chová se to podivnì. Pokud si v metablogu nastavÃm 2 èlánky a odkazy na 10 star¹Ãch èlánkù, mám jich tam jen 9. Pokud si ale nastavÃm 5 èlánkù a 10 odkazù, je jich tam 10. Dal¹à pokusy: 10, 5 -> 5 1, 20 -> 0 2, 20 -> 17 10, 20 -> 16 10, 10 -> 8 9, 10 -> 8 8, 10 -> 8 7, 10 -> 8 6, 10 -> 9 5, 10 -> 10 4, 10 -> 10 3, 10 -> 10 2, 10 -> 9 |
|
|
|
Teï mì napadá - nemù¾e to být tÃm, ¾e mám nìjaké skupiny, které nemajà být zaøazeny do metablogu, a odkazy na èlánky z tìchto skupin se do metablogu negenerujÃ, ale zapoèÃtávajà se? | |
|
|
Je to mo¾né, dÃky za podrobné informace. Bude opraveno. _______________________________________ Martin -- Techblog - Bloxxy |
|
|
Stránek: 1 |
---|
Skoèit na