Obecné dotazy k Bloxxy BX Tags v BX Text |
---|
Autor |
Stránek: 1
Zpráva |
---|---|
Nìjak mi nefungujà BX Tags v BX Text. Do ¹ablony index.html jsem si dal na konec Kód: %bx_bxtext3%A do bxtext3 jsem vlo¾il Kód: ^foot Poslednà aktualizace této stránky: %bx_update d. m. yyyy v HH:MIN%. <br /> Copyright © 2005 Jan ChlÃpnÃk.Po vygenerovánà mám na spodku stránky: Kód: Poslednà aktualizace této stránky: %bx update d. m. yyyy v HH:MIN%. Copyright © 2005 Jan ChlÃpnÃk.Dìlám nìco ¹patnì? Musà se pou¾ità BX Tags v BX Text nìkde zapnout? Nemám radìji na statické texty spoleèné na vÃce stránkách (nadpis, motto, autor, ...) pou¾Ãt makra? Lze do øetìzce nahrazujÃcÃho makro zapsat BX Tags? Naposledy editoval chlipnik (14-07-2005 10:59:35) |
|
|
|
DÃky za upozornìnÃ. Toto je zpùsobeno tÃm, ¾e se BX Text vkládá a¾ potom, co probìhlo zpracovánà znaèek. OpravÃm to do dal¹à verze. _______________________________________ Martin -- Techblog - Bloxxy |
|
|
|
A makra se nahrazujà pøed zpracovánÃm znaèek nebo a¾ po? | |
|
|
Tak jsem to vyzkou¹el a zdá se, ¾e makra vùbec nefungujÃ, nenahrazujà se. | |
|
|
Makra se nenahrazujà pøed parsovánÃm znaèek, ale jeliko¾ mi pøipadajà neu¾iteèná, nejsem si tÃm zcela jist. Nahrazovánà maker je nutné zapnout v souboru bloxxy-settings.php nahrazovánà nastavenÃm promìnné $replace_macros = true;. _______________________________________ Martin -- Techblog - Bloxxy |
|
|
|
To jsem samozøejmì udìlal, nadefinoval jsem si pár maker (kam? v souboru bloxxy-settings.php je jakýsi odkaz na macro.inc (?)), ale stejnì se mi nic nenahradilo. Obecnìj¹à dotaz - pøedpokládejme, ¾e mám vìt¹à mno¾stvà ¹ablon a v nich opakujÃcà se texty (copyright, název stránek, jméno s mailovou adresou atd.). CHci mÃt tyto texty (pro pøehlednot a snaz¹à údr¾bu) na jednom mÃstì. Jak to mám podle filosofie Bloxxy øe¹it? Zkou¹el jsem BX Text, zkou¹el jsem makra. Jde to je¹tì nìjak jinak? |
|
|
|
Pùjde to pøes BX Text v dal¹à verzi, která by mìla být co nevidìt. Dokonce udìlám BX Text i rekurzivnà (BX Text v BX Textu), a» je to je¹tì zajÃmavìj¹Ã. _______________________________________ Martin -- Techblog - Bloxxy |
|
|
Stránek: 1 |
---|
Skoèit na