Obecné dotazy k Bloxxy Moderovánà komentáøù |
---|
Autor |
Stránek: 1
Zpráva |
---|---|
Pokusil jsem se moderovat jeden komentáø na mém blogu a v¹e se zdálo být v poøádku. Komentáø jsem si otevøel, upravil, ulo¾il, pøegeneroval a v¹echno bylo ok. Kdy¾ jsem pak chtìl ov¹em na tento koment reagovat, mùj komentáø se nepublikoval, pøitom jsem ho urèitì odeslal. Dokonce mi do¹el i na mejl, kam mì chodà ve¹keré komentáøe. Setkali jste se u¾ nìkdy s nìèÃm takovým? Je chyba v pøijÃmaèi nebo vysÃlaèi? P.S. mo¾ná by nebylo od vìci, do u¾ivatelského rozhranà udávat èÃslo verze. V¾dycky toti¾ zapomenu, kterou mám vlastnì nainstalovanou a jestli jsem tøeba nepro¹vihl nìjaký update. _______________________________________ Veteran car - Dallas Stars - Eurookna - U meka |
|
|
|
Ano setkal jsem se s tÃm. Toto mìla øe¹it u¾ nìkterá døÃvìj¹à verze Bloxxy. Jeliko¾ jsem bordeláø a zapomìl jsem to zapsat do changelogu, tak momentálnì nevÃm, která. V nejnovìj¹à by to mìlo být opraveno, proto¾e na Techblogu mi to takové problémy u¾ nedìlá. To se zobrazovánÃm aktuálnà verze je dobrý nápad. _______________________________________ Martin -- Techblog - Bloxxy |
|
|
|
Je¹tì poznamenávám, ¾e pro nápravu je nutný ruènà zásah do souboru s daty komentáøù. Jsou tam vlo¾eny dva komentáøe na jednom øádku, tak¾e je tøeba mezi nimi "odentrovat" a soubor ulo¾it tak, aby konèil prázdným øádkem. _______________________________________ Martin -- Techblog - Bloxxy |
|
|
|
Tak ta nejnovìj¹à verze ten problém opravdu vyøe¹ila. Sice jsem si myslel, ¾e ji mám u¾ nainstalovanou, ale evidentnì nebyla to pravda... _______________________________________ Veteran car - Dallas Stars - Eurookna - U meka |
|
|
Stránek: 1 |
---|
Skoèit na