Domovská stránka Bloxxy
RSS 2.0 - 20 posledních pøíspìvkù
RSS 0.9 - 10 posledních aktivních témat
Nejste pøihlá¹en.

Bloxxy fórum

Obecné dotazy k Bloxxy
Moderování komentáøù

Autor
Stránek: 1
Zpráva
meky
Èlen

Od: Vavøinec
Pøíspìvky: 31
Pokusil jsem se moderovat jeden komentáø na mém blogu a v¹e se zdálo být v poøádku. Komentáø jsem si otevøel, upravil, ulo¾il, pøegeneroval a v¹echno bylo ok.

Kdy¾ jsem pak chtìl ov¹em na tento koment reagovat, mùj komentáø se nepublikoval, pøitom jsem ho urèitì odeslal. Dokonce mi do¹el i na mejl, kam mì chodí ve¹keré komentáøe.

Setkali jste se u¾ nìkdy s nìèím takovým? Je chyba v pøijímaèi nebo vysílaèi?

P.S. mo¾ná by nebylo od vìci, do u¾ivatelského rozhraní udávat èíslo verze. V¾dycky toti¾ zapomenu, kterou mám vlastnì nainstalovanou a jestli jsem tøeba nepro¹vihl nìjaký update.

20-04-2005 21:49:36

Martin
Administrátor

Pøíspìvky: 209
Ano setkal jsem se s tím. Toto mìla øe¹it u¾ nìkterá døívìj¹í verze Bloxxy. Jeliko¾ jsem bordeláø a zapomìl jsem to zapsat do changelogu, tak momentálnì nevím, která. V nejnovìj¹í by to mìlo být opraveno, proto¾e na Techblogu mi to takové problémy u¾ nedìlá.

To se zobrazováním aktuální verze je dobrý nápad.

20-04-2005 22:46:00

Martin
Administrátor

Pøíspìvky: 209
Je¹tì poznamenávám, ¾e pro nápravu je nutný ruèní zásah do souboru s daty komentáøù. Jsou tam vlo¾eny dva komentáøe na jednom øádku, tak¾e je tøeba mezi nimi "odentrovat" a soubor ulo¾it tak, aby konèil prázdným øádkem.

21-04-2005 12:59:06

meky
Èlen

Od: Vavøinec
Pøíspìvky: 31
Tak ta nejnovìj¹í verze ten problém opravdu vyøe¹ila. Sice jsem si myslel, ¾e ji mám u¾ nainstalovanou, ale evidentnì nebyla to pravda...

22-05-2005 15:04:23

Stránek: 1    
Skoèit na