Obecné dotazy k Bloxxy Bloxxy X Easyblog |
---|
Autor |
Stránek: 1
Zpráva |
---|---|
V cem je Bloxxy lepsi nez Easyblog. Ted me napadlo: Neni zavisly OS, lze ho pouzivat treba pod Linuxem. Napadne nekoho vice duvodu proc dat prednost Bloxxy? | |
|
|
Ja naprÃklad nemám s hostingu FTP spojenie, tak je pre mòa Easyblog nepou¾iteµný. Blogova» prostrednÃctvom Bloxxy mô¾e¹ od v¹adiaµ, kde je pripojenie k internetu. Nepotrebuje¹ niè in¹talova». Osobne mi viacej sedà tvorba ¹ablón v Boxxy ako v Easyblogu. A celkovo sa mi pracovne prostredie Easyblogu nepáèi. Ale to je len subjektÃvny názor. _______________________________________ MiPo -- ZápisnÃÂk - Fotoblog - Kalos club |
|
|
|
Kromì vý¹e zmÃnìných výhod má Bloxxy lep¹à èlenìnà do kategoriÃ, seriály, hezèà URL, psanà pøÃspìvkù v BX Tags, mo¾nost publikovat vÃc rubrik na jedné stránce s vyu¾itÃm BX Textu, nenà nijak omezen poèet a typ generovaných stránek (napø. je mo¾né si udìlat libovolný poèet ¹ablon napø. pro RSS, Atom, nebo podobné formáty, generovat rùznými zpùsoby seznamy èlánkù, v ¹ablonách lze øÃdit formát data, snadná lokalizace do rùzných jazykù a libovolných kódovánà a mo¾ná spousta dal¹Ãch vìcÃ, které mi pøipadajà samozøejmé, ale jak jsem se pøesvìdèil pøi testovánà rùzných dal¹Ãch systémù, samozøejmé nejsou -- zejména zále¾itosti kolem ¹ablon. Ale s Easyblogem jsem u¾ dlouho nepracoval, a tak je mo¾né, ¾e nìkteré vìci ji¾ má vylep¹ené. Pracovnà prostøedà Easyblogu se mi také pøÃli¹ nezamlouvá. _______________________________________ Martin -- Techblog - Bloxxy |
|
|
|
a Nucleus, Texy ... a vubec blogovaci systemy rozsiritelne pluginy. Jak to vidite? | |
|
|
nebo http://wordpress.org V cem se bloxxy bude nadale odlisovat od techto systemu a jakym smerem pujde? Co od nich okouka a co ne? Budou i pluginy? Takova vize :) |
|
|
|
Predpokladam, ze Bloxxy se bude rozvijet soucasne s uzivateli. Nerekl bych ze Bloxxy (nebo spis jeho autor :-) by mel neco odkoukavat, ale bude (a to dela porad) naslouchat potrebam uzivatelu a jejich namety a nazory tridit a realizovat. _______________________________________ Lidé vám øeknou mnohem vÃÂce, kdy¾ s nimi nesouhlasÃÂte sir Clive Marles Sinclair |
|
|
|
MyslÃm, ¾e Bloxxy sa od trdivej väè¹iny ostatných systémov odli¹uje a aj bude odl¹ova» generovanÃm statických stránok, prepracovanými ¹ablónami, seriálmi atï. _______________________________________ MiPo -- ZápisnÃÂk - Fotoblog - Kalos club |
|
|
|
MyslÃm, ¾e Bloxxy je najlep¹à RS vo svojej kategórii (t.j. bez databázy) _______________________________________ Weblog |
|
|
|
Ald = Aldin Pod toto vlakno mi zbyva dopsat jeden prispevek: Uz to tak vypada, ze zadny rs mne nepresvedcil tolik jako Bloxxy. Jednoduchost, snadna prizpusobitelnost, ... ... ma to vse co potrebuju !!! ;) |
|
|
Stránek: 1 |
---|
Skoèit na