Domovská stránka Bloxxy
RSS 2.0 - 20 posledních pøíspìvkù
RSS 0.9 - 10 posledních aktivních témat
Nejste pøihlá¹en.

Bloxxy fórum

Obecné dotazy k Bloxxy
Bloxxy X Easyblog

Autor
Stránek: 1
Zpráva
Ald
Host

V cem je Bloxxy lepsi nez Easyblog. Ted me napadlo: Neni zavisly OS, lze ho pouzivat treba pod Linuxem. Napadne nekoho vice duvodu proc dat prednost Bloxxy?
17-03-2005 00:49:26

mipo
Èlen

Pøíspìvky: 33
Ja napríklad nemám s hostingu FTP spojenie, tak je pre mòa Easyblog nepou¾iteµný.

Blogova» prostredníctvom Bloxxy mô¾e¹ od v¹adiaµ, kde je pripojenie k internetu. Nepotrebuje¹ niè in¹talova».

Osobne mi viacej sedí tvorba ¹ablón v Boxxy ako v Easyblogu. A celkovo sa mi pracovne prostredie Easyblogu nepáèi. Ale to je len subjektívny názor.

17-03-2005 06:24:54

Martin
Administrátor

Pøíspìvky: 209
Kromì vý¹e zmínìných výhod má Bloxxy lep¹í èlenìní do kategorií, seriály, hezèí URL, psaní pøíspìvkù v BX Tags, mo¾nost publikovat víc rubrik na jedné stránce s vyu¾itím BX Textu, není nijak omezen poèet a typ generovaných stránek (napø. je mo¾né si udìlat libovolný poèet ¹ablon napø. pro RSS, Atom, nebo podobné formáty, generovat rùznými zpùsoby seznamy èlánkù, v ¹ablonách lze øídit formát data, snadná lokalizace do rùzných jazykù a libovolných kódování a mo¾ná spousta dal¹ích vìcí, které mi pøipadají samozøejmé, ale jak jsem se pøesvìdèil pøi testování rùzných dal¹ích systémù, samozøejmé nejsou -- zejména zále¾itosti kolem ¹ablon.

Ale s Easyblogem jsem u¾ dlouho nepracoval, a tak je mo¾né, ¾e nìkteré vìci ji¾ má vylep¹ené. Pracovní prostøedí Easyblogu se mi také pøíli¹ nezamlouvá.

17-03-2005 13:46:33

Ald
Host

a Nucleus, Texy ... a vubec blogovaci systemy rozsiritelne pluginy. Jak to vidite?
01-04-2005 18:17:00

Ald
Host

nebo http://wordpress.org
V cem se bloxxy bude nadale odlisovat od techto systemu a jakym smerem pujde? Co od nich okouka a co ne? Budou i pluginy? Takova vize :)
02-04-2005 00:01:48

sweet128
Èlen

Pøíspìvky: 95
Predpokladam, ze Bloxxy se bude rozvijet soucasne s uzivateli. Nerekl bych ze Bloxxy (nebo spis jeho autor :-) by mel neco odkoukavat, ale bude (a to dela porad) naslouchat potrebam uzivatelu a jejich namety a nazory tridit a realizovat.

02-04-2005 00:12:04

mipo
Èlen

Pøíspìvky: 33
Myslím, ¾e Bloxxy sa od trdivej väè¹iny ostatných systémov odli¹uje a aj bude odl¹ova» generovaním statických stránok, prepracovanými ¹ablónami, seriálmi atï.

02-04-2005 08:28:57

Spikee
Èlen

Pøíspìvky: 8
Myslím, ¾e Bloxxy je najlep¹í RS vo svojej kategórii (t.j. bez databázy)

02-04-2005 20:44:15

Aldin
Èlen

Pøíspìvky: 5
Ald = Aldin
Pod toto vlakno mi zbyva dopsat jeden prispevek:

Uz to tak vypada, ze zadny rs mne nepresvedcil tolik jako Bloxxy. Jednoduchost, snadna prizpusobitelnost, ...
... ma to vse co potrebuju !!!  ;)
14-05-2005 12:34:28

Stránek: 1    
Skoèit na