Obecné dotazy k Bloxxy Archív |
---|
Autor |
Strnek: 1
Zprva |
---|---|
Mám taký jeden dotaz: Ako mám vytvori» archívnu stránku pre celý blog? _______________________________________ Weblog |
|
|
|
Toto je zatím nemo¾né, ale rozhodnì nejsi sám, komu tato funkce chybí. _______________________________________ Martin -- Techblog - Bloxxy |
|
|
|
Teï mì napadlo, ¾e je bezproblémovì mo¾né zalo¾it metablog, poèet zobrazovaných pøíspìvkù nastavit na 99999, upravit ¹ablony, a tak generovat jednoduchý jednoúrovòový archív. _______________________________________ Martin -- Techblog - Bloxxy |
|
|
|
Ale mne sa zdá, ¾e pixy má na svojej stránke takýto archív. _______________________________________ Weblog |
|
|
|
Jen¾e Pixy pou¾ívá jakousi svou upravenou hodnì starou verzi Bloxxy. _______________________________________ Martin -- Techblog - Bloxxy |
|
|
|
Aha. Ïakujem. _______________________________________ Weblog |
|
|
|
To ma napadlo u¾ dávnej¹ie (http://www.mipo.ssag.sk/zapisnik/zoznam ... evkov.html). Dá sa s tým celkom èarova» (ov¹em iba v rámci mo¾ností): Kd: <ul> %bx_day% <li><a name="%bx_date yyyy-m-d%"></a>%bx_date d. m. yyyy%</li> <ul> %bx_item% <li><h3><a href="%bx_item_permalink%">%bx_item_autotitle%</a></h3><p><a href="%bx_item_blogurl%">%bx_item_blogname%</a> – <a href="%bx_item_permalink%#komentare">Komentáre: %bx_item_cmtcnt%</a></p></li> %bx_item_end% </ul> %bx_day_end% </ul> _______________________________________ MiPo -- ZápisnÃk - Fotoblog - Kalos club |
|
|
Strnek: 1 |
---|
Skoit na