Námìty na vylep¹enà FotoBlog |
---|
Autor |
Stránek: 1
Zpráva |
---|---|
napadlo me, jestli by nebylo pro nekoho zajimave do Bloxxy dodelat Fotoblog, takovou malou fotogalerii, tak abych nemusel kazdy obrazek nahravat zvlast. Nejakou lehci automatizaci??? Neuvazoval nekdo o tom? Docela mi to chybi, protoze si myslim ze je spousta lidi, co krome clanku publikuji take svoje fotgrafie, ale myslim ze nexistuje jednoduchy nastroj ktery by umel oboje. Diky a hodne uspechu pri dalsim rozvoji Bloxxy |
|
|
|
Fotoblogová slu¾ba Flickr ( http://flickr.com/ ) nabÃzà snadné propojenà s prakticky jakýmkoli "textovým" blogovacÃm nástrojem, nezkou¹el jsi to? | |
|
|
Pro MÉ pojetà fotoblogu jako blogu, kde uveøejnÃm fotku jen tehdy, kdy¾ se mi opravdu povede a pøidám k tomu nìjaký komentáø, je souèasné Bloxxy ideálnÃ. Uva¾oval jsem, ¾e by volitelnì mohlo Bloxxy mìnit velikost obrázku (aby nebylo nutné spou¹tìt editor), ale i to by byl trochu luxus. :-) Ale nìjak to zautomatizovat pro vìt¹à poèet fotografià se nechystám. Nikomu v tom ov¹em nebránÃm. Ale jak u¾ zmÃnil Ka¹pÃk, jsou nástroje, jak dosáhnout svého. _______________________________________ Martin -- Techblog - Bloxxy |
|
|
Stránek: 1 |
---|
Skoèit na