Domovská stránka Bloxxy
RSS 2.0 - 20 posledních pøíspìvkù
RSS 0.9 - 10 posledních aktivních témat
Nejste pøihlá¹en.

Bloxxy fórum

Obecné dotazy k Bloxxy
Bloxxy nejen na blog?

Autor
Stránek: 1
Zpráva
meky
Èlen

Od: Vavøinec
Pøíspìvky: 31
Nedalo by se Bloxxy nasadit i na správu webu, jako je Dallas Stars cz? Dìlám to doposud celé ruènì a docela mi to pøerùstá pøes hlavu.

23-10-2004 13:55:40

llook
Èlen

Pøíspìvky: 6
Já myslím, ¾e by to ¹lo. Akorát s pøechodem na Bloxxy by se zmìnili URL v¹ech èlánkù.
Taky by se nìjak musel vyøe¹it export èlánkù a komentáøù a dost se vyblbnout se ¹ablonama.
Práce na pìkných pár hodin.
23-10-2004 16:29:22

Martin
Administrátor

Pøíspìvky: 209
Myslím, ¾e by to mìlo urèitì jít. Nevím pøesnì, jakou má¹ strukturu webu, ale pøi zbì¾ném pohledu by to nemusel být problém. Titulní stránka by byla napø. rubrika Novinky; dvì dal¹í rubriky (èlánky a aktuality) by se na jednu stránku daly vlo¾it pomocí bxtextu.

Jednotlivé stránky s obsahem by bylo ale nadále nutné spravovat ruènì, alespoò do té doby, ne¾ dodìlám slibované BX Tags pro libovolný soubor webu - potom by je ¹lo editovat pøímo z rozhraní Bloxxy editoru.

23-10-2004 16:30:45

meky
Èlen

Od: Vavøinec
Pøíspìvky: 31

llook napsal:

Já myslím, ¾e by to ¹lo. Akorát s pøechodem na Bloxxy by se zmìnili URL v¹ech èlánkù.
Taky by se nìjak musel vyøe¹it export èlánkù a komentáøù a dost se vyblbnout se ¹ablonama.
Práce na pìkných pár hodin.

Uva¾uju o tom takhle, ¾e bych v¹echny stávající èlánky nechal tak jak jsou a ty nové udìlal u¾ v bloxxy. U tohoto webu je výhoda, ¾e se dá ka¾dý rok oddìlit stará  a nová sezóna.

01-11-2004 20:48:34

Stránek: 1    
Skoèit na