Domovská stránka Bloxxy
RSS 2.0 - 20 posledních pøíspìvkù
RSS 0.9 - 10 posledních aktivních témat
Nejste pøihlá¹en.

Bloxxy fórum

©ablony a publikování
Èlánky a pøehled èlánkù

Autor
Stránek: 1
Zpráva
chlipnik
Èlen

Pøíspìvky: 74
V nìkolika publikacích øe¹ím tento problém:

Èlánky chci pøidávat do urèité rubriky, kterou ale nechci mít pøímo pøístupnou ve formì weblogu. Místo toho chci mít seznam èlánkù, které se odkazují na jednotlivé èlánky dané rubriky. Seznam èlánkù si vytváøím a upravuji ruènì, nebo» tam nemají být v¹echny èlánky. Typický pøíklad je popis akcí, na které se domlouvám se svými známými - pokud je akce zru¹ena nebo ji¾ probìhla, odkaz z pøehledu akcí vyøadím. Pøípadnì mù¾u upravovat poøadí v seznamu, seskupovat podle rokù atd.

Zatím to øe¹ím tak, ¾e mám dvì publikace - jedna je standardní pro akce, není ale pøístupná z hlavního menu. Druhá je onen pøehled a obsahuje pouze jeden èlánek, který opakovanì ruènì upravuji. Z tohoto pøehledu se odkazuji na jednotlivé èlánky z první rubriky.

Moc se mi ale toto øe¹ení nelíbí, nebo»:
- mám dvakrát víc publikací a skupin
- pøidání èlánku je slo¾itìj¹í (pracuji se dvìma skupinami)
- komentáøe k jednotlivým èlánkùm nejsou pøímo pøístupné (musím z pøehledu kliknout na èlánek, pak na rubriku a teprve nyní jsou poslední komentáøe k dispozici)
- archiv není pøímo pøístupný (stejný problém)

Nejradìji bych byl, kdyby byla jen jedna rubrika, na své titulní stránce by ale obsahovala pouze jeden pøíspìvek (onen pøehled), který by byl neustále nahoøe. Pøehled by odkazoval na jednotlivé èlánky, fungoval by zde archiv, pøehled posledních komentáøù atd. Nechci to øe¹it vkládáním bxtextu, nebo» bych pro ka¾dou takovou rubriku musel mít extra ¹ablonu a extra bxtext - radìji bych onen pøehled psal ve formì standardního èlánku.

Poradíte mi nìkdo, jak toho dosáhnout?
21-03-2006 15:15:27

Stránek: 1    
Skoèit na