Obecné dotazy k Bloxxy Prevod komentáre z Bloxxy do Wordpressu |
---|
Autor |
Stránek: 1
Zpráva |
---|---|
Rie¹im presun jedného webu z Bloxxy do Wordpressu. PrÃspevky som presunul pomocou RSS importu. Neviem si v¹ak poradi» ako èo najjednoduch¹ie importova» komentáre, aby sa správne priradili k èlánkom. Je cih 668, tak¾e po jednom sa mi ich naozaj nechce pridáva»:-) Nejaký nápad? Vopred dÃky! Naposledy editoval mipo (01-01-2007 22:10:51) _______________________________________ MiPo -- ZápisnÃÂk - Fotoblog - Kalos club |
|
|
|
NevÃm, co umà importovat Wordpress, ale export z Bloxxy je mo¾ný do jakéhosi univerzálnÃho MovableType formátu - vygenerovánà v¹ech èlánkù i s komentáøi do jednoho souboru. Z tohoto by to mìlo být mo¾né importovat témìø kamkoliv. Je v¹ak pravda, ¾e toto platilo asi pøed dvìmi lety, co¾ je doba, kdy jsem se na to dÃval. Od té doby, se mohla spousta vìcà zmìnit. _______________________________________ Martin -- Techblog - Bloxxy |
|
|
|
DÃky. Wordpress vie generova» asi z 23 formátov. PrÃspevky som importoval vo formáte RSS, èo¾ bolo veµmi jednoduché. Kupodicu, ale nedokázal spracova» naraz 530 prÃspevkov, tak som cih musel rozdeli» na polovicu:-) Skúsim pohµada» informácie o MoveableType formáte. _______________________________________ MiPo -- ZápisnÃÂk - Fotoblog - Kalos club |
|
|
|
A jak se z Bloxxy do Moveable Type formátu exportuje? |
|
|
|
Bì¾nì pøes ¹ablony metablogu èi po skupinách a generovánà v¹ech pøÃspìvkù do jedné stránky. _______________________________________ Martin -- Techblog - Bloxxy |
|
|
Stránek: 1 |
---|
Skoèit na