NåmÏty na vylepšenà Postup pracà na Bloxxy 0.80 |
---|
Autor |
Stránek: 1
Zpráva |
---|---|
Abyste mĂŹli pøehled, jak se blĂžà novĂĄ verze Bloxxy, uveøejòuji seznam vylepšenĂ, kterĂŠ mĂĄm v plĂĄnu pøidat a postup jejich øešenĂ. ZapomĂŹl-li jsem na nĂŹjakĂŠ, kterĂŠ jsem pøislĂbil kdekoliv ve fĂłru, prosĂm, pøipomeòte mi jej. - RSS všech komentåøÚ (hotovo) - NastavenĂ typu øazenĂ pøĂspĂŹvkĂš v šablonĂĄch vzestupnĂŹ sestupnĂŹ, podle data a abecedy - ZobrazovĂĄnĂ nadpisu BX Textu na ĂşvodnĂ stranĂŹ Bloxxy editoru (hotovo) - VklĂĄdĂĄnĂ rozmĂŹrĂš obrĂĄzku pøes formĂĄtovacà šablonu pøi uploadu - Oznaèenà šablon generovanĂ˝ch strĂĄnek poznĂĄmkou v HTML - VyøešenĂ problĂŠmĂš se zkracovĂĄnĂm pøĂspĂŹvkĂš v mĂste HTML entit - AnglickĂĄ zkratka pro mĂŹsĂce - Opravit odstranĂŹnĂ zĂĄvorek "(((- aktualizovĂĄno)))" pøi vklĂĄdĂĄnĂ pøĂspĂŹvku pomocĂ tagu %bx_item_body% - Vylepšit nahrazovĂĄnĂ URL v komentåøĂch - zkrĂĄcenĂ dlouhĂ˝ch odkazĂš a lepšà rozpoznĂĄvĂĄnĂ. - Upravit CSS Bloxxy editoru s ohledem na hostingy vklĂĄdajĂcĂ do všech strĂĄnek svĂŠ prvky. Naposledy editoval Martin (02-06-2006 22:53:02) _______________________________________ Martin -- Techblog - Bloxxy |
|
|
|
Už se nemohu doèkat. Naši ètenåøi se už tϚà na RSS všech komentåøÚ, jĂĄ se tϚĂm na možnost generovat <pubDate> v RSS :-) _______________________________________ LidĂŠ vĂÂĄm øeknou mnohem vĂÂce, kdyĂž s nimi nesouhlasĂÂte sir Clive Marles Sinclair |
|
|
|
Vida, na to jsem zapomĂŹl. :-) _______________________________________ Martin -- Techblog - Bloxxy |
|
|
|
Nešlo by pridaÂť mesaènĂş obdobu %bx_day%, %bx_day_end%, t.j. nieèo ako %bx_month%, %bx_month_end%. Celkom by sa mi to hodilo v meta blogu. _______________________________________ MiPo -- ZĂÂĄpisnĂÂk - Fotoblog - Kalos club |
|
|
|
MožnĂŠ to urèitĂŹ je, podĂvĂĄm se, jak by bylo složitĂŠ to realizovat. _______________________________________ Martin -- Techblog - Bloxxy |
|
|
|
MyslĂm, že už som ti to pĂsal, ale nie som si istĂ˝. Ak komentĂĄr obsahuje prĂliš dlhĂŠ URL, tak ho skrĂĄtiÂť na urèenĂ˝ poèet znakov. _______________________________________ MiPo -- ZĂÂĄpisnĂÂk - Fotoblog - Kalos club |
|
|
|
DĂky za pøipomenutĂ. _______________________________________ Martin -- Techblog - Bloxxy |
|
|
|
Tedka jsem zjistil, ze na serveru ic.cz, jak tam pridavaj reklamu, tak nam to nici vzhled bloxxy editoru. Navrhuji zmenit v bloxxy.css toto: v body vyhodit margin: 1em 2em; v h1 zmenit margin: 1em 1em; pridat form { margin: 1em 2em } ic.cz totiz pridavaj vlastni body, kde je margin a padding 0 a editor je neprijemne z kraju obrazovky. _______________________________________ LidĂŠ vĂÂĄm øeknou mnohem vĂÂce, kdyĂž s nimi nesouhlasĂÂte sir Clive Marles Sinclair |
|
|
|
OpÏt dÏkuji za upozornÏnà na problÊm. Pøidåno do seznamu. _______________________________________ Martin -- Techblog - Bloxxy |
|
|
Stránek: 1 |
---|
Skočit na