Instalace PøÃli¹ dlouhé SEO adresy |
---|
Autor |
Stránek: 1
Zpráva |
---|---|
Tak jsem teda udìlal upgrade na aktualnà verzi, ale kdy¾ jsem dal pøegenerovat tak na mne vyskoèila chyba. Bylo to zpùsobený nesmyslným generovánÃm skoro bych øekl nekoneènì dlouhé adresy. NevÃte jak omezit délku této adresy a nebo v nejhor¹Ãm jak to zase vypnout, aby to aspoò generovalo jako drÃve ? PS: nejspù je problém i ve mnì, ¾e nevÃm jak se oznaèuje název èlánku ... aby to nebralo celou vìtu od zaèátku. |
|
|
|
tak u¾ vim... celou dobu sem nepou¾Ãval nadpisy ... tak je teïka musim v¹ude dodìlat .. to je pruda :x |
|
|
|
Pokud by Ti nevadilo, ¾e nadpis by se tvoøil z, dejme tomu, prvnÃch pìti slov, mù¾u Ti do index.php dopsat jeden øádek, který by to zaøÃdil. Nebo pøÃpadnì doplnit do Bloxxy omezenà na délku jména souboru (asi 256 znakù). Nepou¾Ãvánà nadpisù je toti¾ neobvyklé, ale uznávám, ¾e se nìkdy hodÃ. _______________________________________ Martin -- Techblog - Bloxxy |
|
|
|
uz sem tam nejake nadpisy naflakal. no, ale mozna by se priste hodilo tam pridat, ze kdyz vychazi odkaz moc dlouhej tak aby se automaticky zkratil tak na 30 pismen. |
|
|
|
Jeste bych dodal, ze kdyz je nadpis tvoren odkazem (napr [Nadpis|adresa]), tak uz by se mozna adresa nemela pridavat do nazvu souboru. | |
|
|
No to by se teda pøidávat nemìla, ale jde o to, zda zpomalenà generovánÃ, které by si jejà odstranìnà vy¾ádalo (ideálnì by se toti¾ celý øádek musel zpracovat v BX tags) stojà za to. Kdy¾ se link zapùe v HTML, tak se odstranà tak jako tak. _______________________________________ Martin -- Techblog - Bloxxy |
|
|
|
Mozna by v tomto pripade stacilo jen osetreni typu "jestlize zacina text [, tak se jmeno souboru utne po prvnim vyskytu |". A pres zpracovani BX tags by se to pak uz mozna poustet nemuselo. Kdyby se ozval nekdo kdo v nadpisu pouziva dalsi veci (treba acronym), tak se budto osetri zvlast acronym nebo uz by stalo za to ty tagy zpracovavat. |
|
|
|
Na zpracovánà BXTags do odkazù by staèil nìjaký zjednodu¹¹ený parser. ZatÃm jsem si je¹tì neudìlal èas na perlovský regexy (pcre), tak¾e to naznaèÃm posixovými: Kód: $nadpis = ereg_replace('\[\??([^\|]*)|[^\[]*\]', '\1', $nadpis);Takhle nìjak bych tøeba vysekal odkazy a zkratky (mo¾ná je v tom nìjaká chyba, netestoval jsem to). |
|
|
|
No takto by to jistì ¹lo, ale pak zase nìkdo chtìl mÃt v nadpise <strong> text èi nìco jiného. To u¾ mi fakt pøipadá lep¹à pou¾Ãt z bloxxy funkci Parseline(). _______________________________________ Martin -- Techblog - Bloxxy |
|
|
Stránek: 1 |
---|
Skoèit na