Domovská stránka Bloxxy
RSS 2.0 - 20 posledních příspěvků
RSS 0.9 - 10 posledních aktivních témat
Nejste přihlášen.

Bloxxy fórum

Šablony a publikování
Články a přehled článků
 
Autor
Stránek: 1
Zpráva
chlipnik
Člen

Registrován: 24-02-2005
Příspěvky: 74
V několika publikacích řeším tento problém:

Články chci přidávat do určité rubriky, kterou ale nechci mít přímo přístupnou ve formě weblogu. Místo toho chci mít seznam článků, které se odkazují na jednotlivé články dané rubriky. Seznam článků si vytvářím a upravuji ručně, neboť tam nemají být všechny články. Typický příklad je popis akcí, na které se domlouvám se svými známými - pokud je akce zrušena nebo již proběhla, odkaz z přehledu akcí vyřadím. Případně můžu upravovat pořadí v seznamu, seskupovat podle roků atd.

Zatím to řeším tak, že mám dvě publikace - jedna je standardní pro akce, není ale přístupná z hlavního menu. Druhá je onen přehled a obsahuje pouze jeden článek, který opakovaně ručně upravuji. Z tohoto přehledu se odkazuji na jednotlivé články z první rubriky.

Moc se mi ale toto řešení nelíbí, neboť:
- mám dvakrát víc publikací a skupin
- přidání článku je složitější (pracuji se dvěma skupinami)
- komentáře k jednotlivým článkům nejsou přímo přístupné (musím z přehledu kliknout na článek, pak na rubriku a teprve nyní jsou poslední komentáře k dispozici)
- archiv není přímo přístupný (stejný problém)

Nejraději bych byl, kdyby byla jen jedna rubrika, na své titulní stránce by ale obsahovala pouze jeden příspěvek (onen přehled), který by byl neustále nahoře. Přehled by odkazoval na jednotlivé články, fungoval by zde archiv, přehled posledních komentářů atd. Nechci to řešit vkládáním bxtextu, neboť bych pro každou takovou rubriku musel mít extra šablonu a extra bxtext - raději bych onen přehled psal ve formě standardního článku.

Poradíte mi někdo, jak toho dosáhnout?
21-03-2006 15:15:27
 
 
Stránek: 1    
Skočit na