RSS 2.0 - 20 posledních pøíspìvkù
RSS 0.9 - 10 posledních aktivních témat
Nejste pøihlá¹en.
Autor |
Stránek: 1
Zpráva |
chlipnikÈlen Registrován: 24-02-2005 Pøíspìvky: 74
|
V nìkolika publikacÃch øe¹Ãm tento problém:
Èlánky chci pøidávat do urèité rubriky, kterou ale nechci mÃt pøÃmo pøÃstupnou ve formì weblogu. MÃsto toho chci mÃt seznam èlánkù, které se odkazujà na jednotlivé èlánky dané rubriky. Seznam èlánkù si vytváøÃm a upravuji ruènì, nebo» tam nemajà být v¹echny èlánky. Typický pøÃklad je popis akcÃ, na které se domlouvám se svými známými - pokud je akce zru¹ena nebo ji¾ probìhla, odkaz z pøehledu akcà vyøadÃm. PøÃpadnì mù¾u upravovat poøadà v seznamu, seskupovat podle rokù atd.
ZatÃm to øe¹Ãm tak, ¾e mám dvì publikace - jedna je standardnà pro akce, nenà ale pøÃstupná z hlavnÃho menu. Druhá je onen pøehled a obsahuje pouze jeden èlánek, který opakovanì ruènì upravuji. Z tohoto pøehledu se odkazuji na jednotlivé èlánky z prvnà rubriky.
Moc se mi ale toto øe¹enà nelÃbÃ, nebo»: - mám dvakrát vÃc publikacà a skupin - pøidánà èlánku je slo¾itìj¹à (pracuji se dvìma skupinami) - komentáøe k jednotlivým èlánkùm nejsou pøÃmo pøÃstupné (musÃm z pøehledu kliknout na èlánek, pak na rubriku a teprve nynà jsou poslednà komentáøe k dispozici) - archiv nenà pøÃmo pøÃstupný (stejný problém)
Nejradìji bych byl, kdyby byla jen jedna rubrika, na své titulnà stránce by ale obsahovala pouze jeden pøÃspìvek (onen pøehled), který by byl neustále nahoøe. Pøehled by odkazoval na jednotlivé èlánky, fungoval by zde archiv, pøehled poslednÃch komentáøù atd. Nechci to øe¹it vkládánÃm bxtextu, nebo» bych pro ka¾dou takovou rubriku musel mÃt extra ¹ablonu a extra bxtext - radìji bych onen pøehled psal ve formì standardnÃho èlánku.
PoradÃte mi nìkdo, jak toho dosáhnout? |
21-03-2006 15:15:27
|
|