©ablony a publikovánà Tvrdá medzera |
---|
Autor |
Stránek: 1
Zpráva |
---|---|
Caffte, Chalani ako sa dá vypnú» generovanie tvrdej medzery? Mne sa toti¾ v posledných komentároch pregenerovala medzera 2x z mne neznámych prÃèin. U¾ som sa sna¾il aj èlánok prepÃsa» ale bezúspe¹ne. Proste sa to v¾dy pregeneruje. :rolleyes: Dopadlo to asik takto: OPERA 9 TP2,, prièom v kóde je zápis takýto: OPERA 9&ers;#xA0;TP2. ---edit je tam len amp ale vzdy to tu zmizne Tým ¾e sa mi pregeneroval ten ampersand je v názve teraz vidie»   A dodám ¾e sa to nachádza v odkaze (linku) na daný èlánok. A tie¾ mi nieje jasné preèo je to raz  Â a raz  Vïaka za odpoveï. EDIT: kuròa a tu to tie¾ zmizne tá medzera a houby je vidie» .... Naposledy editoval Trix (24-02-2006 18:10:24) _______________________________________ Ziadny web nieje dokonaly, ani ten moj. |
|
|
|
Vypnout to mù¾e¹ tak, ¾e v souboru bxtags.php zapoznámkuje¹ øádek 245 tak, ¾e na jeho zaèátek dá¹ dvì lomÃtka. DÃky za nahlá¹enà chyby, pokusÃm se to opravit. _______________________________________ Martin -- Techblog - Bloxxy |
|
|
|
Velka velka vïaka ;-) U¾ to fièà tak ako má :-) Ale zakomentoval som len riadok s týmto názvom // afer one character word ,, a to vyrie¹ilo ten problém. DIk! Naposledy editoval Trix (25-02-2006 10:59:30) _______________________________________ Ziadny web nieje dokonaly, ani ten moj. |
|
|
Stránek: 1 |
---|
Skoèit na