©ablony a publikovánà nazev souboru se SEO URL.html |
---|
Autor |
Stránek: 1
Zpráva |
---|---|
Ahoj, Bloxxy se mi moc libi, v sobotu jsem se do nìj úplnì ponoøil. Je tu ale jeden háèek. Kdy¾ napùu nový èlánek se stejným nadpisem jako u¾ nìjaký má, tak se samozøejmì pøepùe. Nejde to udìlat tak, aby to Bloxxy "osefovalo" a pridalo mu to nejaky znak, nebo to treba zarvalo chybu "Hnupe! Takovy clanek uz existuje, zvol jiny napdpis"? _______________________________________ Lidé vám øeknou mnohem vÃÂce, kdy¾ s nimi nesouhlasÃÂte sir Clive Marles Sinclair |
|
|
|
Nìco takového plánuji, ale také by mo¾ná bylo dobré, kdyby ¹lo do názvu souboru vlo¾it datum èlánku, ne? TÃm by se to taky mohlo vyøe¹it. Tak¾e uvidÃm, do èeho se pustÃm døÃve. Ale nejdøÃve bych se asi dal do vÃceúrovòové archivace. _______________________________________ Martin -- Techblog - Bloxxy |
|
|
|
Jo, to je dobrej napad. Nìco jako clanek20041019.html. To by slo. Me se to libi. _______________________________________ Lidé vám øeknou mnohem vÃÂce, kdy¾ s nimi nesouhlasÃÂte sir Clive Marles Sinclair |
|
|
|
mam dotaz, kdyz se generuje jmeno souboru, pouzije se prvni kousek textu co je v prizpevku k dispozici, viddte? Takze kdyz si dam jeste pred nadpis neco jako ||| zamyslene jmeno souboru.... jenze trebas "||| toto je SEO friedly jmeno souboru" mi udela "-toto-je-SEO-friedly-jmeno-souboru.html" je nejak mozne zbavit se te uvodni pomlcky? kdyz napisu "|||neviditelne" bez mezery, tak to bloxxy nejak nepochopi.... |
|
|
|
Mìlo by staèit na øádek 1005 (konec funkce modlink) vlo¾it øádek: Kód: $fn = ereg_replace('^\-+','',$fn);Do nové verze to zaøadÃm. _______________________________________ Martin -- Techblog - Bloxxy |
|
|
Stránek: 1 |
---|
Skoèit na