Domovská stránka Bloxxy
RSS 2.0 - 20 posledních pøíspìvkù
RSS 0.9 - 10 posledních aktivních témat
Nejste pøihlá¹en.

Bloxxy fórum

Instalace
Instalace na serveru s PHP v SAFE módu

Autor
Stránek: 1
Zpráva
Martin
Administrátor

Pøíspìvky: 209
Instaloval jste nìkdo Bloxxy na webhostingu, kde PHP bì¾í v SAFE módu? Mùj webhoster takto PHP provozuje a nadìlalo mi to trochu potí¾í zejména pøi vytváøení adresáøù.

Jste-li na tom stejnì, mù¾ete vyzkou¹et nastavit v souboru  bloxxy-settings.php na øádkù 23 promìnnou $SetGroup = true; a $GroupName = 'username';, kde username je va¹e u¾ivatelské jméno  u webhostera.

Zatím se mi ozvali dva testeøi, ¾e instalace probìhla bez problémù.

09-09-2004 23:10:40

lubos
Èlen

Pøíspìvky: 12
Práve nedávno som ho in¹taloval na Tojeono.cz. Uvedené nastavenie ale nepomohlo (radil mi aj clovek z techn. podpory), takze som nakoniec musel vytvorit vsetky adresary rucne. Odvtedy to ale bezi OK.
29-09-2004 21:38:45

Martin
Administrátor

Pøíspìvky: 209
To bude tím, ¾e je pravdìpodobnì nutné po¾ádat admina, aby je¹tì zmírnil restrikce na konrolu pouze Group ID. Proto¾e standardnì se kontroluje pouze vlastník, který by tak jako tak nemìl jít programem zmìnit.

30-09-2004 14:20:58

meky
Èlen

Od: Vavøinec
Pøíspìvky: 31

Martin napsal:

Instaloval jste nìkdo Bloxxy na webhostingu, kde PHP bì¾í v SAFE módu? Mùj webhoster takto PHP provozuje a nadìlalo mi to trochu potí¾í zejména pøi vytváøení adresáøù.

Jste-li na tom stejnì, mù¾ete vyzkou¹et nastavit v souboru  bloxxy-settings.php na øádkù 23 promìnnou $SetGroup = true; a $GroupName = 'username';, kde username je va¹e u¾ivatelské jméno  u webhostera.

Zatím se mi ozvali dva testeøi, ¾e instalace probìhla bez problémù.

Mù¾u z vlastní zku¹enosti potvrdit, ¾e tenhle postup zabírá a umì problém s generováním indexu do koøenového adresáøe odstranil!

14-09-2005 20:05:32

Stránek: 1    
Skoèit na