©ablony a publikovánà Menu |
---|
Autor |
Stránek: 1
Zpráva |
---|---|
Mám problém se vzorovými ¹ablonami. V BXText2 je menu (odkaz na jednotlivé rubriky), který funguje správnì v metablogu, ale u¾ ne v jednotlivých rubrikách (odkaz je relativnà a vede tedy na neexistujÃcà adresáø). Jak to lze udìlat, pokud chci mÃt menu (seznam rubrik) pouze jednou (v metablogu i v jednotlivých rubrikách) a nechci tam dávat absolutnà cesty? Naposledy editoval chlipnik (20-07-2005 11:49:31) |
|
|
|
OdpovÃm si sám - staèà odmazat teèku v odkazech. Pøedpokládá to ov¹em, ¾e je blog umÃstìn v koøenovém adresáøi. PøÃpadnì do odkazù dopsat adresáø (napø. weblog). Mo¾ná by stálo za to do parametrù publikace doplnit adresáø (a ten pak vkládat do odkazù pomocà nìjaké znaèky). A pøÃslu¹ná URL v ostatnÃch parametrech publikace by se mohly vztahovat k tomuto adresáøi - teï se podadresáøe musà vypisovat nìkolikrát... |
|
|
|
To je pravda. Na pùvodnà dotaz jsem neodpovÃdal, proto¾e jsem ho tehdy nepochopil, ale ji¾ jsi mi to objasnil. O znaèce pro adresáø budu uva¾ovat. DÃky za pøipomÃnku. _______________________________________ Martin -- Techblog - Bloxxy |
|
|
Stránek: 1 |
---|
Skoèit na