©ablony a publikovánà Upload fotek |
---|
Autor |
Stránek: 1
Zpráva |
---|---|
Zkusil jsem do èlánku vlo¾it fotku + náhled, ale Bloxxy usoudilo, ¾e se nejedná o obrázek a vlo¾ilo pouze odkazy. Pøitom to byly standardnà JPG obrázky. | |
|
|
To je nejspù tÃm, ¾e obrázky nemajà (z mi neznámé pøÃèiny) správnì nastavený typ. Ale radìji to je¹tì vyzkou¹Ãm, jestli v tom nenà jiná zrada. _______________________________________ Martin -- Techblog - Bloxxy |
|
|
|
Rezignoval jsem na vkládánà fotek pøes GUI Bloxxy, proto¾e stejnì chci mÃt v èlánku vÃce fotek. Vkládám tedy fotky pøes "[@imgURL|alttext|URLnáhledu]" (obrázky na server nahraju ruènì, pøÃpadnì u¾ je tam mám). V souvislosti s tÃm mám dotazy: - Lze nìjak vlo¾it atribut "title" (aby se ¾lutá bublina s popisem zobrazovala nejen pro IE, ale i pro ostatnà prohlþeèe) ? - Lze nìjak pøidat k obrázku titulek (umÃstìný pod obrázkem)? - Lze nìjak øÃdit umÃstìnà obrázkù na øádku (mezery mezi obrázky, zalamovánà pøi vìt¹Ãm poètu obrázkù, obtékánà textu atd.? Naposledy editoval chlipnik (14-07-2005 11:53:05) |
|
|
|
- Title zatÃm nenÃ, ale nebude problém ho dodìlat do pøùtà verze. - Pøidávánà titulku pod obrázek je tøeba øe¹it s pomocà CSS -- tzn. vzÃt nìjaký div a do nìj vlo¾it obrázek a titulek a je¹tì to nìjak pìknì ostylovat. Lehce inspirovat se mù¾e¹ u mì na Techblogu, kde nìkdy dávám krátké titulky k obrázku (krat¹à ne¾ ¹Ãøka obrázku), pokud bys chtìl del¹Ã, bylo by to malinko slo¾itìj¹Ã, ale na netu lze nalézt spoustu návodù. Jinak já vkládám do èlánkù neomezené mno¾stvà obrázkù bez problémù. _______________________________________ Martin -- Techblog - Bloxxy |
|
|
Stránek: 1 |
---|
Skoèit na