Domovská stránka Bloxxy
RSS 2.0 - 20 posledních pøíspìvkù
RSS 0.9 - 10 posledních aktivních témat
Nejste pøihlá¹en.

Bloxxy fórum

Obecné dotazy k Bloxxy
srovnání Bloxxy s konkurencí

Autor
Stránek: 1
Zpráva
straka
Èlen

Pøíspìvky: 11
Hledám pro sebe nový CMS a tak trochu v tom tápu.
Nemìli byste pár linkù na rùzná srovnání CMS systémù ve kterých Bloxxy vystupovalo? ...urèitì se u¾ toho napsalo hodnì.

Oèekával bych jen samotné linky velmi struènì okomentované.

Díky za v¹echny, kteøí si to chtìjí hned na zaèátek ujasnit.

Marek.

Naposledy editoval straka (03-10-2004 20:26:11)
15-09-2004 21:57:13

Martin
Administrátor

Pøíspìvky: 209
Nové Bloxxy v ¾ádných srovnáních zatím nevystupuje, proto¾e je pøíli¹ nové. Velká èást tehdej¹ích Radkových výtek byla napravena, rùzné vìci byly pøidány navíc atp. - viz dokumentace.

Bloxxy je spí¹e pro lidi se zvlá¹tními a nev¹edními po¾adavky na blogovací systém, ne¾ pro toho kdo hledá rùzné hraèièky typu hodnocení èlánkù.

15-09-2004 22:34:31

straka
Èlen

Pøíspìvky: 11
To se mi zdá dost divné. Jak jsem tak letmo nakoukl sahá historie nìkde k Pixymu pak pøes Mraveni¹tì a¾ sem. Základní princip se urèitì nezmìnil. Mì nevadí, ¾e o tom napí¹e nìkdo jak je to nemo¾ný systém. Já stejnì scháním nìco velmi jednoduchého. Chci se vyznat i v tom kódu.

Yahoo na dotaz "bloxxy srovnání" vyhodí 80 odkazù. Já si myslím ¾e tvùrci - resp. kdo za tím vystupuje, by sám mìl vìdìt, kde a jak se v historii o Bloxxy psalo.
M.

P.S.
No asi si to vyzkou¹ím a sám nìco napí¹u. Problém je jen v tom, ¾e ne¾ otestuji toto a je¹tì nìco jiného uplyne spousta èasu.
16-09-2004 13:25:14

lubos
Èlen

Pøíspìvky: 12
Marek,

odporúèal by som Ti zaèa» tým, ¾e si stanoví¹ po¾iadavky na nové CMS, teda èo v¹etko od neho oèakáva¹ a aké má¹ mo¾nosti (napr. webhosting). Ak chce¹ nové CMS pou¾íva» ako publikaèný CMS pre weblog, pozri si iné weblogy, ako fungujú a èo v¹etko doká¾e systém, na ktorom be¾ia. V prípade Bloxxy je takým referenèným weblogom Martinov weblog http://techblog.srubar.net/.

Do výberu systému sa podµa mòa oplatí investova» dostatok èasu, u¹etrí¹ si neskor¹ie problémy a stratu èasu. Ja som napr. zaèal na Blosxom, preto¾e sa mi zdal jednoduchý ale èoskoro sa tá jednoduchos» ukázala ako obmedzujúca a tak som pre¹iel na starú verziu Bloxxy. Neby» toho, ¾e Martin zaèal znovu vyvíja» Bloxxy, tak dnes znovu musím prejs» na iný systém, preto¾e staré Bloxxy malo viacero slabých miest. Preto asi ani tie doteraj¹ie porovnania nemajú zmysel.
17-09-2004 12:03:06

Stránek: 1    
Skoèit na