Obecné dotazy k Bloxxy srovnánà Bloxxy s konkurencà |
---|
Autor |
Stránek: 1
Zpráva |
---|---|
Hledám pro sebe nový CMS a tak trochu v tom tápu. Nemìli byste pár linkù na rùzná srovnánà CMS systémù ve kterých Bloxxy vystupovalo? ...urèitì se u¾ toho napsalo hodnì. Oèekával bych jen samotné linky velmi struènì okomentované. DÃky za v¹echny, kteøà si to chtìjà hned na zaèátek ujasnit. Marek. Naposledy editoval straka (03-10-2004 20:26:11) |
|
|
|
Nové Bloxxy v ¾ádných srovnánÃch zatÃm nevystupuje, proto¾e je pøÃli¹ nové. Velká èást tehdej¹Ãch Radkových výtek byla napravena, rùzné vìci byly pøidány navÃc atp. - viz dokumentace. Bloxxy je spùe pro lidi se zvlá¹tnÃmi a nev¹ednÃmi po¾adavky na blogovacà systém, ne¾ pro toho kdo hledá rùzné hraèièky typu hodnocenà èlánkù. _______________________________________ Martin -- Techblog - Bloxxy |
|
|
|
To se mi zdá dost divné. Jak jsem tak letmo nakoukl sahá historie nìkde k Pixymu pak pøes Mraveni¹tì a¾ sem. Základnà princip se urèitì nezmìnil. Mì nevadÃ, ¾e o tom napùe nìkdo jak je to nemo¾ný systém. Já stejnì schánÃm nìco velmi jednoduchého. Chci se vyznat i v tom kódu. Yahoo na dotaz "bloxxy srovnánÃ" vyhodà 80 odkazù. Já si myslÃm ¾e tvùrci - resp. kdo za tÃm vystupuje, by sám mìl vìdìt, kde a jak se v historii o Bloxxy psalo. M. P.S. No asi si to vyzkou¹Ãm a sám nìco napùu. Problém je jen v tom, ¾e ne¾ otestuji toto a je¹tì nìco jiného uplyne spousta èasu. |
|
|
|
Marek, odporúèal by som Ti zaèa» tým, ¾e si stanovù po¾iadavky na nové CMS, teda èo v¹etko od neho oèakáva¹ a aké má¹ mo¾nosti (napr. webhosting). Ak chce¹ nové CMS pou¾Ãva» ako publikaèný CMS pre weblog, pozri si iné weblogy, ako fungujú a èo v¹etko doká¾e systém, na ktorom be¾ia. V prÃpade Bloxxy je takým referenèným weblogom Martinov weblog http://techblog.srubar.net/. Do výberu systému sa podµa mòa oplatà investova» dostatok èasu, u¹etrù si neskor¹ie problémy a stratu èasu. Ja som napr. zaèal na Blosxom, preto¾e sa mi zdal jednoduchý ale èoskoro sa tá jednoduchos» ukázala ako obmedzujúca a tak som pre¹iel na starú verziu Bloxxy. Neby» toho, ¾e Martin zaèal znovu vyvÃja» Bloxxy, tak dnes znovu musÃm prejs» na iný systém, preto¾e staré Bloxxy malo viacero slabých miest. Preto asi ani tie doteraj¹ie porovnania nemajú zmysel. |
|
|
Stránek: 1 |
---|
Skoèit na