Námìty na vylep¹enà Seriály |
---|
Autor |
Stránek: 1
Zpráva |
---|---|
ZatÃm seriály vypadajà dobøe, asi by to mìlo generovat je¹tì nìco jako: star¹à èlánky a novìj¹à èlánky k seriálu. Pak bych byl totálnì HAPPY. _______________________________________ Lidé vám øeknou mnohem vÃÂce, kdy¾ s nimi nesouhlasÃÂte sir Clive Marles Sinclair |
|
|
|
TÃm myslù je¹tì nìjaké rozdìlenà uvnitø bloku se seriály? Myslù, ¾e datum u názvu je nedostateèné? Nebo jsem to nìjak ¹patnì pochopil? _______________________________________ Martin -- Techblog - Bloxxy |
|
|
|
Spis jsem se spatne vyjadril. Kdyz budu cist nejaky prostredni clanek serialu, budou na konci odkazy na clanky tehoz serialu. Ale uz se nepozna, ktery clanek je novejsi a ktery starsi (kdyz tam nebudu mit datum). Jsem myslel spis na nejaky tagy bx_serialitem_older a serialitem_younger..... Aby to ve finale asi vypadalo takhle: NásledujÃcà èlánky: 5.dÃl 4.dÃl Star¹à èlánky: 2.dÃl 1.dÃl _______________________________________ Lidé vám øeknou mnohem vÃÂce, kdy¾ s nimi nesouhlasÃÂte sir Clive Marles Sinclair |
|
|
|
Jeste k serialum: pokud smazu nejaky clanek, ktery patri do serialu, tak zustane zaznam s souboru serial-items, coz vadi pri generovani ostatnich clanku serialu (bx_serial) a tam je prazdne jmeno, ale zustava datum. Da se to nejak vyresit? _______________________________________ Lidé vám øeknou mnohem vÃÂce, kdy¾ s nimi nesouhlasÃÂte sir Clive Marles Sinclair |
|
|
|
DÃky za pøipomÃnku, v opravné verzi, která spatøà svìtlo svìta snad pøùtà týden to bude opraveno. _______________________________________ Martin -- Techblog - Bloxxy |
|
|
|
Nová verze BloXXy je totálnì dobrá. Jsem pøi¹el na chu» seriálùm typu souvisejÃcÃ. Taky jsem si nemohl nev¹imnout, ¾e odkazy na èlánky typu seriál se generujà v¹echny, jen ten, který je aktuálnà nemá odkaz. Prostì ¹pica. Takhle je i poznat, který èlánek je star¹Ã/novìj¹à od právì zobrazeného. SUPER. _______________________________________ Lidé vám øeknou mnohem vÃÂce, kdy¾ s nimi nesouhlasÃÂte sir Clive Marles Sinclair |
|
|
|
Sweet má absolutnà pravdu, ta verze 0.77.2 má ty seriály absolutnì vychytaný. DÃky Martine za perfektnà práci a sweetovi za výborný nápad! _______________________________________ Veteran car - Dallas Stars - Eurookna - U meka |
|
|
Stránek: 1 |
---|
Skoèit na