Námìty na vylep¹enà Práva |
---|
Autor |
Stránek: 1
Zpráva |
---|---|
V bloxxy by se mi hodilo nastavenà práv pro u¾ivatele....nejlépe takové, ¾e by u¾ivatel mohl mazat a editovat jen své pøÃspìvky.... | |
|
|
To by pak mohl opravovat chyby v clanku jen jeho pisatel, pokud by se jednalo o zavaznou chybu v clanku, muselo by se cekat na nej, nemohl by to opravit nekdo jiny. Spis bych byl za to, aby uzivatele bloxxy byly rozdeleni na administratory celeho redakcniho systemu (mohou vytvaret publikace, serialy, skupiny) a na autory (mohou editovat a publikovat pouze prispevky). _______________________________________ Lidé vám øeknou mnohem vÃÂce, kdy¾ s nimi nesouhlasÃÂte sir Clive Marles Sinclair |
|
|
|
pøesnì tak jsem to myslel...admini by pochopitelnì mìli pøÃstup ke v¹emu... | |
|
|
Ale napsal jsi "jen své pøÃspìvky" a ja myslim, "vsechny prispevky". Tzn. kdyz napisu clanek, tak mi ho muze jiny autor smazat, nebo i opravit (pokud jsem tam udelal chybku a jsem zrovna v aute na ceste nekam z Plzne do Zlina). _______________________________________ Lidé vám øeknou mnohem vÃÂce, kdy¾ s nimi nesouhlasÃÂte sir Clive Marles Sinclair |
|
|
|
PøÃstupová práva Bloxxy zatÃm nemá a v dohledné dobì poøádná pøÃstupová práva mÃt nebude, pokud by ¹lo jen o to, aby se nìjakému u¾ivateli nezobrazily nìkteré mo¾nosti úprav, nebyl by to problém. Ale bezpeènost by se rozhodnì nezvý¹ila. _______________________________________ Martin -- Techblog - Bloxxy |
|
|
Stránek: 1 |
---|
Skoèit na