Obecné dotazy k Bloxxy Mazánà publikacà |
---|
Autor |
Stránek: 1
Zpráva |
---|---|
Ahoj Martine, je¹tì se zeptám na jednu kravinku. Dajà se v Bloxxy smazat publikace a skupiny? DÃky. ;) | |
|
|
Já se taky pøidám, proto¾e jsem zrovna v této chvÃli na tuhle vìc narazil. Kdy¾ sem bastlil s blogem, tak sem jich (publikacÃ) tam nasekal a teï se mi to tam nìjak motá. _______________________________________ Veteran car - Dallas Stars - Eurookna - U meka |
|
|
|
Jinak toto platà i pro kategorie, je to v Bloxxy tak rùznì pomÃchaný. ;) | |
|
|
DajÃ, ale zatÃm pouze ruènì. S publikace mi je to jednoduché, staèà smazat v souboru publications.conf oddÃl odpovÃdajÃcà dané publikaci , pøeèÃslovat tak, aby èÃsla zùstala v bì¾ném poøadà a potom nìjakou publikaci znovu ulo¾it, aby se obnovily soubory groupscomm.conf a atp. Se skupinami je to trochu slo¾itìj¹Ã. Je nutné, aby v dané skupinì nebyl ¾ádný pøÃspìvek a je vhodné mazat jen poslednà vytvoøenou publikaci, proto¾e jinak by se muselo ruènì pøeèÃslovávat pøÃspìvky pøiøazené publikacÃm v souboru items.conf. Ale vzhledem k tomu, ¾e skupiny lze snadno pøejmenovat, nemìl by to být problém. Pak se to sma¾e v souboru groups.conf. _______________________________________ Martin -- Techblog - Bloxxy |
|
|
|
DìkujiÃ. :D | |
|
Stránek: 1 |
---|
Skoèit na