Námìty na vylep¹enà SouvisejÃcà odkazy |
---|
Autor |
Stránek: 1
Zpráva |
---|---|
Ne¹lo by udìlat "souvisejÃcà odkazy" ke spotu? (tÃm myslÃm to, ¾e bych zadal tøeba 5 odkazù do zvlá¹tnÃch inputù a vypsalo by se to tam kde jsem to definoval v ¹ablonì) ... Chtìl bych bloxxy pou¾Ãt na jednodu¹¹à firemnà web a docela mi to chybÃ. :( |
|
|
|
Jinak bych chtìl je¹tì doplnit, ¾e by bylo dobrý kdyby u toho bylo nìco ve stylu Kód: if($souvisejiciodkazy = true) { VypisSouvisejiciOdkazy(); }Nìkdy se toti¾ nehodÃ, kdy¾ je na webu Kód: [b]SouvisejÃcà odkazy:[/b] ¾ádné souvisejÃcà odkazy... |
|
|
|
RozdÃl mezi vlo¾enÃm adresy a textu odkazu do inputu a pøÃmo do textového pole je asi 3 znaky. :-) Samozøejmì, pokud kolem toho nemá¹ spoustu balastu. Ale vá¾nì... Toto zatÃm neplánuji a ani nevÃm, jak by sis to prakticky pøedstavoval, proto¾e by se mi moc nechtìlo generovat javascriptem spoustu inputù podle toho, kolik by bylo souvisejÃcÃch èlánkù. Rozhodnì uva¾uji o tom, ¾e dodìlám zaøazenà èlánkù do "seriálù" tedy také souvisejÃcà èlánky, ale pouze z Tvého webu. To ov¹em nejspù nenà to, co si pøedstavuje¹. Pokud by Ti ¹lo pouze o nahrazovánà nìjakých stylovaných (class='xyz') seznamù, tak si to mù¾e¹ pohodlnì dodìlat v souboru bxtags.php. :-) _______________________________________ Martin -- Techblog - Bloxxy |
|
|
|
Seriály by nevadily, mo¾ná by byly i ideálnÃ, pokud by se teda negenerovaly automaticky. ;) To spù ruènì naskládat do toho seriálu odkazy. Jako ¹patný øe¹enà to být nemusÃ... ;) | |
|
Stránek: 1 |
---|
Skoèit na