Domovská stránka Bloxxy
RSS 2.0 - 20 posledních příspěvků
RSS 0.9 - 10 posledních aktivních témat
Nejste přihlášen.

Bloxxy fórum

Náměty na vylepšení
2x kalendář, non-blog stránky
 
Autor
Stránek: 1
Zpráva
chlipnik
Člen

Registrován: 24-02-2005
Příspěvky: 74
Hodil by se jednoduchý kalendář, kde by byly zvýrazněny dny, kdy byl nějaký příspěvek. Viz třeba http://themes.wordpress.net/?cat=2.

Dále by se hodil kalendář jednotlivých akcí. Tj. příspěvek by byl zařazen do speciální kategorie, do nějakého seriálu či jakýmkoli jiným způsobem označen, že se jedná o akci. Do textu článku by se definovaným způsobem (např. přes BXTags) zadal datum, případně i čas. Bloxxy by pak vygenerovalo stránku s odkazy na tyto články, které by byly definovaným způsobem setříděny (např. vzestupně) podle těchto datumů (ne podle datumu zadání příspěvku) a vyfiltrovány (jen do minulosti, jen do budoucnosti, definovaný časový interval atd.). Případně by takových sad mohlo být víc - pak by to asi vedlo na založení speciálních kategorií nebo na speciální stránky pro dané kategorie (defacto je to obdoba archívu kategorie, ale jinak uspořádaná).

A hodila by se i podpora non-blog stránek - tj. klasické statické stránky (úvod, about, kontakt, výše zmíněný kalendář atd.), aby se to nemuselo cpát na hlavní stránku přes BXText, případně dělat ručně. Tj. příspěvek (se zachováním všech formátovacích možností Bloxxy) by byl zařazen do speciální "kategorie" statických stránek, které by se nevypisovaly mezi poslední příspěvky, neexistoval by pro ně archív atd.
22-07-2005 12:25:47
 
 
chlipnik
Člen

Registrován: 24-02-2005
Příspěvky: 74
Ještě doplnění k druhému kalendáři: počítám s tím, že by kalendář akcí byl statický, tj. musel by se po vložení příspěvku přegenerovat a stejně tak by se musel přegenerovat tehdy, pokud již např. akce proběhla (aby již příspěvek nebyl v seznamu uveden). Nemělo by to být příliš na závadu.
22-07-2005 12:29:05
 
 
Martin
Administrátor

Registrován: 09-09-2004
Příspěvky: 209
Odpovídám pozdě, protože jsem to najak přehlédnul. Na kalendář jsem odpověděl jinde.

Co se non-blog stránek týká, tak jediný jiný způsob jejich publikování kromě BX Textu je založení pro každou jednotlivou stránku zvláštní publikaci a do té vkládat příspěvky, případně jen jeden příspěvek a ten stále upravovat.

_______________________________________
Martin -- Techblog - Bloxxy

07-08-2005 15:00:44
 
Stránek: 1    
Skočit na