Šablony a publikovånà Menu |
---|
Autor |
Stránek: 1
Zpráva |
---|---|
MĂĄm problĂŠm se vzorovĂ˝mi šablonami. V BXText2 je menu (odkaz na jednotlivĂŠ rubriky), kterĂ˝ funguje sprĂĄvnĂŹ v metablogu, ale už ne v jednotlivĂ˝ch rubrikĂĄch (odkaz je relativnĂ a vede tedy na neexistujĂcĂ adresåø). Jak to lze udĂŹlat, pokud chci mĂt menu (seznam rubrik) pouze jednou (v metablogu i v jednotlivĂ˝ch rubrikĂĄch) a nechci tam dĂĄvat absolutnĂ cesty? Naposledy editoval chlipnik (20-07-2005 11:49:31) |
|
|
|
OdpovĂm si sĂĄm - staèà odmazat teèku v odkazech. PøedpoklĂĄdĂĄ to ovšem, že je blog umĂstĂŹn v koøenovĂŠm adresåøi. PøĂpadnĂŹ do odkazĂš dopsat adresåø (napø. weblog). MožnĂĄ by stĂĄlo za to do parametrĂš publikace doplnit adresåø (a ten pak vklĂĄdat do odkazĂš pomocĂ nĂŹjakĂŠ znaèky). A pøĂslušnĂĄ URL v ostatnĂch parametrech publikace by se mohly vztahovat k tomuto adresåøi - teĂŻ se podadresåøe musĂ vypisovat nĂŹkolikrĂĄt... |
|
|
|
To je pravda. Na pĂšvodnĂ dotaz jsem neodpovĂdal, protože jsem ho tehdy nepochopil, ale již jsi mi to objasnil. O znaèce pro adresåø budu uvažovat. DĂky za pøipomĂnku. _______________________________________ Martin -- Techblog - Bloxxy |
|
|
Stránek: 1 |
---|
Skočit na