Námìty na vylep¹enà Namety pre Bloxxy 1.0 |
---|
Autor |
Stránek: 1
Zpráva |
---|---|
Kedze v jednej z tem sa spomenulo Bloxxy 1.0 a roadmap k nemu, mozno by sme mohli zacat spisovat namety na to, co by malo Bloxxy vo verzii 1.0 vediet (okrem toho, co uz vie a co uz je planovane) aby z neho bol plnohodnotny publikacny system. Martin (alebo aj dalsi vyvojari) mozu potom zvazit, co je ako dolezite a co z toho implementuju a na tom pripadne postavit roadmap ku verzii 1.0 Moje prve namety: - moznost mazat prispevky z administracneho rozhrania - moznost mazat a editovat komentare z administracneho rozhrania - vylepsene administracne rozhranie |
|
|
|
Mazat pøÃspìvky z administraènÃho rozhranà je mo¾né. _______________________________________ Martin -- Techblog - Bloxxy |
|
|
|
Aha, jasne. Nejak som si to doteraz nevsimol. Dik. | |
|
|
Taky by se celkem hodilo kdyby ctenari meli moznost si zvolit moznost, aby dostavali na email pozdejsi reakce v komentarich(ne jen admin) | |
|
|
nevim jestli jsem tuhle funkci neprehlidnul, ale chtelo by to menit datum a cas pridani prispevku. | |
|
|
Ne, nic jsi nepøehlédnul, zatÃm to bohu¾el nenà mo¾né. Ale lep¹à mi pøipadá mo¾nost automatického publikovánÃ. Samozøejmì i tato vlastnost patøà k tomu, co by mìl dobrý blogovacà systém umìt. _______________________________________ Martin -- Techblog - Bloxxy |
|
|
|
Jak to tady tak podle té Martinovy aktivity vidÃm, tak zkou¹kové probìhlo úspì¹nì :-) , tak¾e v prvnà øadì gratulace! A teï bych se zeptal jak to vypadá s bloxy 1? Jak pokraèuje práce a pokraèuje vùbec nebo ve¹kìrý èas spolyká souèasné bloxxy? _______________________________________ Veteran car - Dallas Stars - Eurookna - U meka |
|
|
|
Dìkuji za gratulaci. S Bloxxy 1 to vypadá ¹patnì. ZatÃm jsem se do pøepsánà nedal a nevÃm, jestli to má význam. Rùzných publikaènÃch systémù je nespoèetnì a na Bloxxy je unikátnà jejà jednoduchost a generovánà statických stránek. Tyto pøednosti jsou v urèitých ohledech jejÃm hendikepem, proto¾e rùzné vìci nelze u statických stránek vùbec snadno vyøe¹it. To pøepsánà Bloxxy, o kterém jsme se kdysi bavili, by sice bylo vhodné i pro souèasný vývojový stav Bloxxy, pøidalo by pár zajÃmavých funkcÃ, ale opravdu nevÃm, zda by to stálo za tu námahu. Je¹tì jsem o tom dùkladnìji nepøemý¹lel, tak¾e koneèný verdikt Ti je¹tì nedoká¾u øÃct. _______________________________________ Martin -- Techblog - Bloxxy |
|
|
|
Ono mi to je v podstatì jedno jestli bude nebo nebude bloxxy 1, jde spù o to, abych ho mohl nasadit na Stars cz. Uva¾uju asi o tøech blozÃch (aktuality, èlánky a zápasy) a globálnÃm indexu + globálnÃm rss. Pùjde to udìlat tak, aby index vypadal tak jak vypadá teï? _______________________________________ Veteran car - Dallas Stars - Eurookna - U meka |
|
|
|
Urèitì to jde u¾ nynÃ. Já nìco podobného pou¾Ãvám na Techblogu. Èást "Téma" je generována z rubriky Èlánky. Bylo by to lépe vidìt, kdybych toho napsal vÃce. :-) Dìlá se to pøes BX Text. Do nìjakého souboru BX Textu generuje¹ nìjakou rubriku, tak¾e bude¹ mÃt pro ka¾dou rubriku dvì publikace; jednu normálnà a jednu pro vkládánà na titulnà stránku pøes BX Text. Nemìly by nastat ¾ádné problémy ani s aktualizacà poètu komentáøù a podobnì. _______________________________________ Martin -- Techblog - Bloxxy |
|
|
Stránek: 1 |
---|
Skoèit na