Domovská stránka Bloxxy
RSS 2.0 - 20 posledních příspěvků
RSS 0.9 - 10 posledních aktivních témat
Nejste přihlášen.

Bloxxy fórum

Obecné dotazy k Bloxxy
staticke stranky?
 
Autor
Stránek: 1
Zpráva
chlipnik
Člen

Registrován: 24-02-2005
Příspěvky: 74
Lze v Bloxxy udelat stranky, ktere jsou vice staticke nez blogy? Tj. aby (aspon na nektere strance) nebyly prispevky razene od nejnovejsiho k nejstarsimu, ale treba od nejstarsiho k nejnovejsimu? A ne pevny pocet (treba 10 prispevku), ale vsechny, ktere treba maji nejaky atribut?

Priklad: chci udelat stranky, na kterych se bude parta znamych lidi domlouvat na ruznych akcich. Jednotlive rubriky budou typy akci (hospoda, sport, kino atd.), kazdy clovek, co neco zorganizuje, tam prida prispevek. Na jedne strance by ale mel byt kalendar akci - tj. seznam akci, ktere jsou planovany napriklad v tomto mesici. Tento seznam by mel byt serazen podle datumu vzestupne. A kdyz pridam novou akci, aby se nezaradila na zacatek, ale na konec. (Nejlepsi by jeste bylo, kdyby se akce, co uz probehly, automaticky ze seznamu odstranovaly, ale to uz bych asi chtel moc...)

Napadlo mne, ze prispevky budou prirazeny k nejakemu serialu (treba "Planovane akce"), na hlavni strance serialu bude jejich seznam, po probehnuti akce se stranka akce ze serialu vyradi. Jak ale zajistit spravne serazeni akci? Muzu to samozrejme mit v pevnem textu (bxText ci jak se to jmenuje), ale stejne bych to musel neustale rucne upravovat...
24-02-2005 09:31:11
 
 
Stránek: 1    
Skočit na