©ablony a publikovánà Vzorove sablony a CSS |
---|
Autor |
Stránek: 1
Zpráva |
---|---|
Chtel bych si zalozit webove stranky, kde se bude parta znamych domlouvat na akcickach. Vyzkousel jsem Bloxxy, je to celkem pekne, muze publikovat vic lidi, nemusi umet HTML atd. Vzhled vzorovych sablon se mi moc nelibi. Da se nekde stahnout nejaka hezci sablona, pripadne i s CSS, aby vygenerovany web vypadal pekneji? Moc CSS neumim a nechci v tom badat, chci mit proste bez velke prace pekne stranky... Naposledy editoval chlipnik (24-02-2005 19:55:37) |
|
|
|
taky bych ocenil vic jak jednu defaultni sablonu... | |
|
|
To je pìkné. Mi by se také lÃbilo vÃce ¹ablon, ale nejsem grafik, a tak bych nìjakou pìknou ¹ablonu tì¾ko vyrobil. Leda ¾e by se toho ujal nìkdo zruèný a ¹ikovný s estetickým cÃtìnÃm. _______________________________________ Martin -- Techblog - Bloxxy |
|
|
|
ja by som mohol nieco spaxat. ale az ked budem mat troska preluskane ako to vlastne funguje |
|
|
|
To by bylo výborné, byl bych Ti moc vdìèný. A¾ se do Bloxxy dostane¹ a bude-li se Ti chtÃt, tak se ozvi. DÃky. _______________________________________ Martin -- Techblog - Bloxxy |
|
|
|
Vzhledem k tomu, ¾e se k tomu zøejmì nikdo nedostal, vzná¹Ãm dotaz znovu: Je mo¾né zÃskat nìjaké dal¹à vzorové CSS soubory, které bych si upravil dle svých potøeb? |
|
|
Stránek: 1 |
---|
Skoèit na