Šablony a publikovånà Vzorove sablony a CSS |
---|
Autor |
Stránek: 1
Zpráva |
---|---|
Chtel bych si zalozit webove stranky, kde se bude parta znamych domlouvat na akcickach. Vyzkousel jsem Bloxxy, je to celkem pekne, muze publikovat vic lidi, nemusi umet HTML atd. Vzhled vzorovych sablon se mi moc nelibi. Da se nekde stahnout nejaka hezci sablona, pripadne i s CSS, aby vygenerovany web vypadal pekneji? Moc CSS neumim a nechci v tom badat, chci mit proste bez velke prace pekne stranky... Naposledy editoval chlipnik (24-02-2005 19:55:37) |
|
|
|
taky bych ocenil vic jak jednu defaultni sablonu... | |
|
|
To je pĂŹknĂŠ. Mi by se takĂŠ lĂbilo vĂce šablon, ale nejsem grafik, a tak bych nĂŹjakou pĂŹknou šablonu tϞko vyrobil. Leda že by se toho ujal nĂŹkdo zruènĂ˝ a šikovnĂ˝ s estetickĂ˝m cĂtĂŹnĂm. _______________________________________ Martin -- Techblog - Bloxxy |
|
|
|
ja by som mohol nieco spaxat. ale az ked budem mat troska preluskane ako to vlastne funguje |
|
|
|
To by bylo vĂ˝bornĂŠ, byl bych Ti moc vdÏènĂ˝. Až se do Bloxxy dostaneš a bude-li se Ti chtĂt, tak se ozvi. DĂky. _______________________________________ Martin -- Techblog - Bloxxy |
|
|
|
Vzhledem k tomu, že se k tomu zøejmĂŹ nikdo nedostal, vznåšĂm dotaz znovu: Je možnĂŠ zĂskat nĂŹjakĂŠ dalšà vzorovĂŠ CSS soubory, kterĂŠ bych si upravil dle svĂ˝ch potøeb? |
|
|
Stránek: 1 |
---|
Skočit na