Námìty na vylep¹enà Názvy prÃspevkov samostatne |
---|
Autor |
Stránek: 1
Zpráva |
---|---|
ZdravÃm Martin, predov¹etkým blaho¾elám k dokonèeniu novej verzie a spusteniu webu. Upravujem svoj weblog pre nové Bloxxy a tu je jeden námet: nebolo by zle keby sa názov prÃspevku zadával a ukladal samostatne. Prinieslo by to väè¹iu flexibilitu, konkrétne: - názov by na rôznych stránkach mohol ma» iné miesto v ¹truktúre stránok, niekde by mohol by» H2, niekde H3, nezávisle na tom ako bol kódovaný pri pÃsanà prÃspevku - medzi názov a zvy¹ný text prÃspevku by sa dali vklada» iné informácie ako dátum, názov rubriky a pod., momentálne to v¹etko je zviazené v %bx_item_body%. E¹te ma napadlo, ¾e by nebolo od veci navrhnút nové, prehµadnej¹ie administratÃvne rozhranie Bloxxy, na èo by som sa aj mohol podieµa» ak by bol záujem. |
|
|
|
To by opravdu pøineslo hodnì nových mo¾nostÃ. Kromì tebou zmÃnìných také to, ¾e by nadpis èlánku mohl být zároveò odkazem na jeho trvalé umÃstìnÃ. To je mo¾né u¾ nynà (staèila by drobná úprava v Bloxxy), ale z hlediska psanà pøÃspìvkù je to nepohodlné, tak¾e oèekávám, ¾e pøijde s tÃm, jak se odhodlám k tomu co pùe¹. Nad zadávánÃm nadpisu samostatnì jsem také pøemý¹lel. Poptával jsem se u¾ivatelù a vyznìlo tak 1:1. Ale do budoucna je to pravdìpodobnì jediné schùdné øe¹enà a problém se zpìtnou kopatibilitou se bude muset nìjak pøekonat.
To jsem pùvodnì také chtìl, ale v zájmu døÃvìj¹Ãho uvedenà Bloxxy jsem se na to vyka¹lal. Opravdu by to ale chtìlo o¾ivit, tak¾e vÃtám návrhy. _______________________________________ Martin -- Techblog - Bloxxy |
|
|
|
S tym novym administracnym rozhranim su dve moznosti, jednoduche a rychle riesenie je vytvorit nove CSS ako alternativu existujucemu, komplexnejsie riesenie by bolo rozdelit to na viac stranok, urobit nejaku globalnu navigaciu, co by si ale vyzadovalo zasahy priamo do Bloxxy. Podla mna by na zaciatok stacilo to prve riesenie - farebna kombinacia stareho rozhrania aspon na mna neposobi velmi inspirujuco, co sa tyka publikovania :) Takze ked budem mat trochu casu, vytvorim nove CSS a dam ho k dispozicii (chvilu to potrva, kedze teraz musim makat na inych veciach) S tou druhou moznostou by som pockal, kym sa nove Bloxxy trochu overi v praxi, pri jeho kazdodennom pouzivani zrejme cloveka napadnu moznosti ako admistracne rozhranie preusporiadat. Mozno by nove rozhranie malo logicky byt sucastou Bloxxy 1.0. Mas v tomto smere nejake plany, co sa tyka vyvojovej roadmap? |
|
|
|
SouhlasÃm s tÃm, ¾e by zatÃm staèilo pohrát si s CSS a pøÃpadnì udìlat drobné zmìny v titulnà stráce Bloxxy editoru. Roadmap nemám - ¾iju od verze k verzi. :-) Je pravda, ¾e by nemuselo být marné ji vytvoøit. Co se verze 1.0 týèe, jsi u¾ druhý, kdo se na to ptá, ale pro mì je otázkou, kdy Bloxxy bude dostateènì kvalitnà na to, aby si toto oznaèenà zaslou¾ila. ;-) _______________________________________ Martin -- Techblog - Bloxxy |
|
|
Stránek: 1 |
---|
Skoèit na