©ablony a publikovánà statické stránky |
---|
Autor |
Stránek: 1
Zpráva |
---|---|
Na svých stránkách chci mÃt vìt¹à poèet statických stránek - tj. èlánkù, které nepatøà do ¾ádné rubriky (typický pøÃklad - kontaktnà informace). ZatÃm to øe¹Ãm tak, ¾e pro ka¾kou takovou stránku mám zalo¾enu zvlá¹tnà publikaci (a odpovÃdajÃcà skupinu), která obsahuje pouze jeden èlánek. Úpravou ¹ablony docÃlÃm odstranìnà odkazù na pøedchozà a následujÃcà èlánek v rubrice, mù¾u zru¹it odkaz na archiv a na poslednà komentáøe atd. Pokud by ale takových èlánkù mìlo být vÃc, pøestává to být pøehledné. Radìji bych mìl v¹echny èlánky v jedné rubrice. Vázne to ale na názvu vygenerované stránky. Napø. pro kontaktnà informace mám nynà URL www.xxx.cz/kontakt (ve skuteènosti se otevøe index.html v adresáøi kontakt). Pokud by byly v¹echny takové stránky v jedné rubrice, chtìl bych, aby se pøÃslu¹né HTML soubory generovaly do rootu a mìly rozumný název - napø. www.xxx.cz/kontakt.html. Na tyto stránky se pak mù¾u odkazovat v menu, resp. z jiných èlánkù atd. Dá se nìjak ovlivnit vygenerovaný název? Napø. název èlánku by byl Kontaktnà informace, ale vygeneroval by se název kontakt.html. Lze to nìjak zaøÃdit? Nebo máte jiný nápad, jak tyto statické stránky øe¹it? Naposledy editoval chlipnik (21-03-2006 15:24:32) |
|
|
|
Jediné, èo ma napadá je urobi» si metablog, ktorý by generoval súbor kontakt.html. Do ¹ablóny by si dal v¹etky potrebné veci (nadpis Kontaktnà informace atï) a obdah by si vkladal pomocou BX Textu. _______________________________________ MiPo -- ZápisnÃÂk - Fotoblog - Kalos club |
|
|
|
V jedné rubrice by mìlo staèit na prvnà øádek souboru dát: Kód: ||| nazev-strankyTøi svislÃtka zaruèÃ, ¾e text bude neviditelný a název stránky se generuje z prvnÃho øádku, tak¾e bude vhodnì nastaven. Pak se pokraèuje v bì¾ném psanà pøispìvku. Aby se zbyteènì negenerovala pomlèka na zaèátku souboru, chce to na nìkam na zaèátek funkce ModLink kolem øádku 998 vlo¾it: Kód: $fn = str_replace('|||','',$fn); _______________________________________ Martin -- Techblog - Bloxxy |
|
|
|
No jo, ale pro deset statických stránek bych mìl deset metablogù a 10 bxtextù. |
|
|
|
DÃk, funguje to. Je¹tì doplòujÃcà dotaz. Pro tyto statické stránky nepotøebuji archÃv, dokonce ani hlavnà stránku publikace. Naopak komentáøe potøebuji. Mù¾u nìjakým vhodným (ne)vyplnìnÃm parametrù publikace docÃlit toho, ¾e se mi negeneruje hlavnà stránka publikace? |
|
|
|
Abys mìl o soubor ménì, mù¾e¹ generovat archÃv i hlavnà stranu do souboru se stejným názvem. Ale vypnout generovánà nejde. _______________________________________ Martin -- Techblog - Bloxxy |
|
|
|
Tohle funguje, ale svislÃtka se mi generujà do názvu pøÃspìvku na hlavnà stránce publikace. |
|
|
|
A do titulku taky (tedy do %bx_spotname% a %bx_item_autotitle%) |
|
|
|
Mìlo by pomoci, dìlat za svislÃtky mezeru. _______________________________________ Martin -- Techblog - Bloxxy |
|
|
|
Mezeru tam mám, nepomáhá to. |
|
|
|
Dnes jsem se dostal k tomu samému, opravdu mezera nepomáhá, Do titulku se generuje ||| jmeno-souboru :(. | |
|
|
Poradà nìkdo se znalostmi PHP, jaká úprava scriptu je potøeba? MyslÃm, ¾e to moc tì¾ké nebude... | |
|
|
Poradà mi nìkdo prosÃm? Do názvu pøÃspìvku a do titulku (tedy %spotname% a %bx_item_autotitle%) se generujà tøi svislÃtka. Naposledy editoval chlipnik (31-01-2007 10:29:55) |
|
|
Stránek: 1 |
---|
Skoèit na