Námìty na vylep¹enà Postup pracà na Bloxxy 0.80 |
---|
Autor |
Stránek: 1
Zpráva |
---|---|
Abyste mìli pøehled, jak se blþà nová verze Bloxxy, uveøejòuji seznam vylep¹enÃ, které mám v plánu pøidat a postup jejich øe¹enÃ. Zapomìl-li jsem na nìjaké, které jsem pøislÃbil kdekoliv ve fóru, prosÃm, pøipomeòte mi jej. - RSS v¹ech komentáøù (hotovo) - Nastavenà typu øazenà pøÃspìvkù v ¹ablonách vzestupnì sestupnì, podle data a abecedy - Zobrazovánà nadpisu BX Textu na úvodnà stranì Bloxxy editoru (hotovo) - Vkládánà rozmìrù obrázku pøes formátovacà ¹ablonu pøi uploadu - Oznaèenà ¹ablon generovaných stránek poznámkou v HTML - Vyøe¹enà problémù se zkracovánÃm pøÃspìvkù v mÃste HTML entit - Anglická zkratka pro mìsÃce - Opravit odstranìnà závorek "(((- aktualizováno)))" pøi vkládánà pøÃspìvku pomocà tagu %bx_item_body% - Vylep¹it nahrazovánà URL v komentáøÃch - zkrácenà dlouhých odkazù a lep¹à rozpoznávánÃ. - Upravit CSS Bloxxy editoru s ohledem na hostingy vkládajÃcà do v¹ech stránek své prvky. Naposledy editoval Martin (02-06-2006 22:53:02) _______________________________________ Martin -- Techblog - Bloxxy |
|
|
|
U¾ se nemohu doèkat. Na¹i ètenáøi se u¾ tì¹à na RSS v¹ech komentáøù, já se tì¹Ãm na mo¾nost generovat <pubDate> v RSS :-) _______________________________________ Lidé vám øeknou mnohem vÃÂce, kdy¾ s nimi nesouhlasÃÂte sir Clive Marles Sinclair |
|
|
|
Vida, na to jsem zapomìl. :-) _______________________________________ Martin -- Techblog - Bloxxy |
|
|
|
Ne¹lo by prida» mesaènú obdobu %bx_day%, %bx_day_end%, t.j. nieèo ako %bx_month%, %bx_month_end%. Celkom by sa mi to hodilo v meta blogu. _______________________________________ MiPo -- ZápisnÃÂk - Fotoblog - Kalos club |
|
|
|
Mo¾né to urèitì je, podÃvám se, jak by bylo slo¾ité to realizovat. _______________________________________ Martin -- Techblog - Bloxxy |
|
|
|
MyslÃm, ¾e u¾ som ti to pÃsal, ale nie som si istý. Ak komentár obsahuje prÃli¹ dlhé URL, tak ho skráti» na urèený poèet znakov. _______________________________________ MiPo -- ZápisnÃÂk - Fotoblog - Kalos club |
|
|
|
DÃky za pøipomenutÃ. _______________________________________ Martin -- Techblog - Bloxxy |
|
|
|
Tedka jsem zjistil, ze na serveru ic.cz, jak tam pridavaj reklamu, tak nam to nici vzhled bloxxy editoru. Navrhuji zmenit v bloxxy.css toto: v body vyhodit margin: 1em 2em; v h1 zmenit margin: 1em 1em; pridat form { margin: 1em 2em } ic.cz totiz pridavaj vlastni body, kde je margin a padding 0 a editor je neprijemne z kraju obrazovky. _______________________________________ Lidé vám øeknou mnohem vÃÂce, kdy¾ s nimi nesouhlasÃÂte sir Clive Marles Sinclair |
|
|
|
Opìt dìkuji za upozornìnà na problém. Pøidáno do seznamu. _______________________________________ Martin -- Techblog - Bloxxy |
|
|
Stránek: 1 |
---|
Skoèit na