Instalace Problémy s 0.72 |
---|
Autor |
Stránek: 1
Zpráva |
---|---|
Nainstaloval jsem si novou verzi bloxxy. Ta pøedchozÃ, co jsem ji mìl nainstalovanou byla 0.71. Nahrál jsem nové soubory do adresáøù data, files a v¹echny php soubory do adresáøe bloxxy. Nìjak se mi to ale nechytlo s doposud publikovynými spoty. Tak jsem to vrátil zpìt na 0.71, ale výsledek je stále stejný. Buï je chyba v systému nebo jsem nìkde kopanec udìlal já, mù¾ete mi prosÃm nìkdo poradit? Mùj nefungujÃcà blog je na adrese http://meky.svnet.cz/weblog/ _______________________________________ Veteran car - Dallas Stars - Eurookna - U meka |
|
|
|
Moje obrovská chyba je, ¾e jsem nezdùraznil, ¾e se pøi upgradu na dal¹à verze u¾ nemajà nahrazovat jakékoliv soubory v adresáøi data. Kdy¾ jsme to øe¹ili pøes ICQ, tak mi z toho vyplynulo, ¾e jsi pøepsal pùvodnà soubor s pøÃspìvky items.conf. Po¹li mi, tedy obsah adresáøe data a já ti jej zrekonstruuji. _______________________________________ Martin -- Techblog - Bloxxy |
|
|
|
MyslÃm, ¾e se ta resuscitace podaøila _______________________________________ Veteran car - Dallas Stars - Eurookna - U meka |
|
|
|
Je¹tì podotknu, ¾e kdyby nìkdo mìl podobný problém, vytvoøil jsem resuscitaènà skriptÃk, který obnovà soubor items.conf z datových souborù, ale bohu¾el se pøi tom ztratà (lépe øeèeno - pøi vymazánà souboru items.conf u¾ jsou ztraceny) rozøazenà do kategorià a rozdìlenà pøÃspìvkù mezi rùzné autory. Tak¾e informace pro v¹echny, kteøà budou kdy upgrandovat Bloxxy: Soubor items.conf z adresáøe "data" opatrujte pøi upradech (spolu se v¹emi soubory nastavenÃ) jako oko v hlavì! Ale pravidlo zálohovat, zálohovat,... platà v¾dy a v¹ude. :-) _______________________________________ Martin -- Techblog - Bloxxy |
|
|
Stránek: 1 |
---|
Skoèit na