©ablony a publikovánà Nejdou mi generovat komentáøe |
---|
Autor |
Stránek: 1
Zpráva |
---|---|
Mám dotaz, kdy¾ chci vlo¾it èlánek nebo pøegenerovat komentáøe napùe mi to tyto dvì hlá¹ky Kód: Warning: fopen() [function.fopen]: SAFE MODE Restriction in effect. The script whose uid is 23272 is not allowed to access /DISK2/WWW/vevlne.com/www/weblog/komentare owned by uid 99 in /DISK2/WWW/vevlne.com/www/bloxxy/comments.php on line 295 Warning: fopen(../weblog/komentare/1137502184.html) [function.fopen]: failed to open stream: nen� souborem ani adres��em in /DISK2/WWW/vevlne.com/www/bloxxy/comments.php on line 295ProsÃm poraïte co mám dìlat, dìkuji Martin Táborský. |
|
|
|
Server ma nastavene PHP do safe modu, coz je jiste rozumna volba. Prusvih je ovsem v tom, ze php skript muze menit jen ty soubory, ktere maji stejneho vlastnika jako ten skript (jestli si to dobre pamatuju). Pak je treba se domluvit se spravcem serveru, aby nastavil safe mod tak, aby kontroloval jen shodnost skupiny a Bloxxy nastavit (viz dokumentace: http://bloxxy.srubar.net/docs/cs/instal ... davky.html) _______________________________________ Lidé vám øeknou mnohem vÃÂce, kdy¾ s nimi nesouhlasÃÂte sir Clive Marles Sinclair |
|
|
|
Je to pøesnì tak, jak pùe sweet128. Mìl bych jednu doplòujÃcà otázku. Mù¾e¹ vkládat nové pøÃspìvky a komentáøe k nim? _______________________________________ Martin -- Techblog - Bloxxy |
|
|
|
No pøÃspìvek pøidat jde, ale nevytvoøà se komentáøovej soubor s pøiponou html | |
|
|
Kdy¾ se vytvoøà soubor pøÃspìvku, ale ne soubor komentáøe, tak by bylo dobré vytvoøit adresáø pro komentáøe ruènì (pokud nenà a kdy¾ ho vytvoøilo Bloxxy samo, tak smazat a ruènì vytvoøit) a nastavit mu vhodná pøÃstupová práva -- tedy 770 a za¹krtnout set GID dohromady 2770. Mìlo by to pomoci. _______________________________________ Martin -- Techblog - Bloxxy |
|
|
|
Dìkuji Vám moc za radu. V¹e ji¾ funguje. Pøeji Vám i Bloxxy hodnì úspìchù. Dìkuji Martin Táborský |
|
|
Stránek: 1 |
---|
Skoèit na