Námìty na vylep¹enà Øazenà pøÃspìvkù |
---|
Autor |
Stránek: 1
Zpráva |
---|---|
Ahoj, mám takový námìt. Mì (snad nejsem sám) by se hodilo, kdyby ¹lo nastavit v publikaci øazenà pøÃspìvkù obrácenì, star¹à nahoøe, novìj¹à dole. Mám jeden takový webÃk, a kdy¾ tam nìco pøipùu, potøebuju, aby se to objevilo dole. V¹iml jsem si ve fóru, ¾e je taky jakýsi po¾adavek na zmìnu data a èasu. To by se hodilo taky, kdy¾ bych aktualizoval nìjaký pøÃspìvek, aby se objevil jako nový (komentáøe by zùstali, jen by mìl nový datum a èas). Pøeji v¹em pohodový Nový rok. _______________________________________ Lidé vám øeknou mnohem vÃÂce, kdy¾ s nimi nesouhlasÃÂte sir Clive Marles Sinclair |
|
|
|
DÃky za námìty, souhlasÃm s tÃm, ¾e by se to hodilo. Je¹tì promyslÃm vlastnà realizaci (zda by se to mìlo nastavovat v rámci publikacà nebo ¹ablon) a dal bych to do pøùtà verze. Taky by se mohlo hodit øazenà podle abecedy. _______________________________________ Martin -- Techblog - Bloxxy |
|
|
|
Podle abecedy? Bezva. Mo¾ná bych to vyu¾il v archivu rubriky Dokumentace, aby byla seøazená podle abecedy. Jo, to bude sqelý. _______________________________________ Lidé vám øeknou mnohem vÃÂce, kdy¾ s nimi nesouhlasÃÂte sir Clive Marles Sinclair |
|
|
Stránek: 1 |
---|
Skoèit na