©ablony a publikovánà Problémy s komentáøi pod PHP 5.1 |
---|
Autor |
Stránek: 1
Zpráva |
---|---|
Pro pøÃpad, ¾e by mùj problém byl zpùsoben nìjakou trivialitou se pøedem omlouvám za svùj dotaz: Pokud v nastavenà publikace vyplnÃm sekci komentáøe (URL, ¹ablonu, ...) a potom se pokusÃm tuto publikaci pøegenerovat vyskoèà chyba: Fatal error: Only variables can be passed by reference in comments.php on line 144 NevÃte nìkdo, v èem by mohl spoèÃvat problém? PHP pøÃli¹ neumÃm, tak¾e moje snahy nalézt chybu v souboru comments.php byly marné :) Dìkuji pøedem za odpovìï! P.S.: Také dìkuji za pøÃjemný a jednoduchý systém, jako je Bloxxy ;) |
|
|
|
Rozhodnì nenà tøeba se za dotaz omlouvat. NevÃm, èÃm mù¾e být tato chyba zpùsobena. Jestli Ti instalace Bloxxy tak, jak je v archivu po sta¾enà funguje. Mù¾e to být jen tÃm, ¾e dosud nemá¹ vlo¾ený ¾ádný pøÃspìvek. Dosud jsem se s takovou hlá¹kou nesetkal. _______________________________________ Martin -- Techblog - Bloxxy |
|
|
|
http://forum.builder.cz/read.php?20,1176917 http://united-nuke.openland.cz/modules. ... pic&t=1022 Zda se, ¾e problém vzniká, kdy¾ je na serveru PHP ve verzi 5.1. ZatÃm jsem nezjistil jak to opravit. _______________________________________ Lidé vám øeknou mnohem vÃÂce, kdy¾ s nimi nesouhlasÃÂte sir Clive Marles Sinclair |
|
|
|
To mì moc netì¹Ã. Ka¾dopádnì bych Vás rád poprosil - a¾ nìkdo pøijde na nìjaké øe¹enÃ, nenechte si ho pro sebe a napi¹te ho sem. DÃky moc! |
|
|
|
Web, který dìlá tento problém mám hostovaný na FREE PÃpni... který slou¾à jako testovacà hosting :rolleyes: ... z tohoto dùvodu bylo PHP bez jakéhokoliv varovánà upgradováno na BETA verzi PHP 5.1... Jeliko¾ (jak jsem psal vý¹e) PHP moc neovládám, sám si s chybou neumÃm poradit. :( |
|
|
|
DÃky za informace zejména sweetovi. U¾ je mi jasné, v èem je problém. Ale bude to vy¾adovat men¹à zásah do Bloxxy. Ale jestli by toto mìl být jediný problém Bloxxy v PHP 5, tak bych byl nad¹en. ZatÃm by mohlo staèit vymazat ampersand pøed promìnnou $lines na øádku 3 souboru getformat.php. Ten by pak vypadal takto: Kód: function getItemHTML($lines,$id='') {Ale nejspù se tato chyba bude projevovat na vÃce mÃstech. _______________________________________ Martin -- Techblog - Bloxxy |
|
|
Stránek: 1 |
---|
Skoèit na