Domovská stránka Bloxxy
RSS 2.0 - 20 posledních pøíspìvkù
RSS 0.9 - 10 posledních aktivních témat
Nejste pøihlá¹en.

Bloxxy fórum

©ablony a publikování
Problémy s komentáøi pod PHP 5.1

Autor
Stránek: 1
Zpráva
millhi
Host

Pro pøípad, ¾e by mùj problém byl zpùsoben nìjakou trivialitou se pøedem omlouvám za svùj dotaz:

Pokud v nastavení publikace vyplním sekci komentáøe (URL, ¹ablonu, ...) a potom se pokusím tuto publikaci pøegenerovat vyskoèí chyba:

Fatal error: Only variables can be passed by reference in comments.php on line 144

Nevíte nìkdo, v èem by mohl spoèívat problém? PHP pøíli¹ neumím, tak¾e moje snahy nalézt chybu v souboru comments.php byly marné :)

Dìkuji pøedem za odpovìï!

P.S.: Také dìkuji za pøíjemný a jednoduchý systém, jako je Bloxxy ;)
20-08-2005 22:02:58

Martin
Administrátor

Pøíspìvky: 209
Rozhodnì není tøeba se za dotaz omlouvat.

Nevím, èím mù¾e být tato chyba zpùsobena. Jestli Ti instalace Bloxxy tak, jak je v archivu po sta¾ení funguje. Mù¾e to být jen tím, ¾e dosud nemá¹ vlo¾ený ¾ádný pøíspìvek. Dosud jsem se s takovou hlá¹kou nesetkal.

21-08-2005 00:37:50

sweet128
Èlen

Pøíspìvky: 95
http://forum.builder.cz/read.php?20,1176917
http://united-nuke.openland.cz/modules. ... pic&t=1022

Zda se, ¾e problém vzniká, kdy¾ je na serveru PHP ve verzi 5.1. Zatím jsem nezjistil jak to opravit.

21-08-2005 09:42:02

millhi
Host

To mì moc netì¹í. Ka¾dopádnì bych Vás rád poprosil - a¾ nìkdo pøijde na nìjaké øe¹ení, nenechte si ho pro sebe a napi¹te ho sem.

Díky moc!
21-08-2005 11:20:45

millhi
Èlen

Pøíspìvky: 1
Web, který dìlá tento problém mám hostovaný na FREE Pípni... který slou¾í jako testovací hosting  :rolleyes: ... z tohoto dùvodu bylo PHP bez jakéhokoliv varování upgradováno na BETA verzi PHP 5.1...

Jeliko¾ (jak jsem psal vý¹e) PHP moc neovládám, sám si s chybou neumím poradit.  :(
21-08-2005 12:06:20

Martin
Administrátor

Pøíspìvky: 209
Díky za informace zejména sweetovi. U¾ je mi jasné, v èem je problém. Ale bude to vy¾adovat men¹í zásah do Bloxxy. Ale jestli by toto mìl být jediný problém Bloxxy v PHP 5, tak bych byl nad¹en.

Zatím by mohlo staèit vymazat ampersand pøed promìnnou  $lines na øádku 3 souboru getformat.php. Ten by pak vypadal takto:

Kód:
function getItemHTML($lines,$id='') {
Ale nejspí¹ se tato chyba bude projevovat na více místech.

21-08-2005 15:23:59

Stránek: 1    
Skoèit na